FA BANI PRIN PAYPAUL CU SITEUL TAU CLICK PE RECLAMA PENTRU MAI MULTE DETALII


17 februarie 2011

SERIALE TARI



Afla care sunt cele mai interesante si palpitante seriale

The Good Guys

 Jack este un detectiv ca la carte ale carui obiceiuri de a se auto compromite au rezultat intr-o pozitie in politie. Partenerul sau Dan, un veteran betiv si libidinos, este mentinut in functie doar datorita unui act eroic din trecut.



Cheers


  Cheers este un bar in Boston detinut de catre Sam Malone, un fost jucator al echipei Boston Red Sox, a carui problema cu bautura i-a incheiat cariera. Alaturi de el in bar sunt Ernei Pantusso, caruia i se adreaeaza cu "Antrenor" si Carla o chelnerita dura. Printre clientii regulati se afla Norm, un contabil care isi petrece majoritatea timpului la Cheers pentru a-si evita sotia, Vera, si Cliff, un postas a carui orgoliu enerveaza pe toata lumea. Sam este de asemenea un afemeiat ce considera ca nu exista femeie care sa ii reziste. Diane Chambers, o studenta ce a graduat si dorea sa fuga impreuna cu prietenul ei, se opreste la bar unde este parasita. Fara a avea incotro sa o apuce, se angajeaza ca si Chelnerita. Sam este atras de ea si incearca sa o seduca dar ea il respinge datorita atitudinii lui arogante. In cele din urma devin prieteni dar relatia lor e de scurta durata, dupa care Diane isi gaseste un nou iubit, psihologul Fraiser Crane. Erau pe punctul de a se casatori cand Diane il paraseste si se intoarce la bar. Actorul ce a jucat rolul Antrenorului moare si este adaugat un nou caracter cu numele Woody Boyd. Sam si Diane se logodesc si sunt pe punctul de a se casatorii cand Sam o convinge sa isi urmeze visul de a deveni scriitoare. Sam vinde barul unei companii. In cautarea unui loc de munca nou, Sam ii cere noului manager, Rebecca Howe sa il angajeze. El incearca sa o seduca si pe Rebecca dar ea refuza, o perioada. In cele din urma, Sam cumpara barul inapoi si ii ofera Rebecai postul de manager.

Hellcats





Seria se concentreaza pe viata unor majorete de la colegiu, in principal Marti Perkins (Aly Michalka), o studenta inainte de a intra la drept care trebuie sa se alature echipei de majorete, Hellcats, pentru a-si mentine bursa. In rolul principal mai sunt, de asemenea, capitanul Hellcats (Ashley Tisdale), alti membri ai echipei (Robbie Jones si Heather Hemmens), precum si cel mai bun prieten lui Marti (Matt Barr), mama lui Marti (Gail O'Grady) si antrenorul echipei (Sharon Leal).

 The Penguins Of Madagascar

 Serialul este desprins din filmele 'Madagascar' si urmeaza aventurile a celor patru pinguini protagonisti: Skipper, Kowalski, Rico si Private. Acestia indeplinesc misioni de genul celor paramilitare pentru a-si proteja casa in gradina zoologica Central Park Zoo. Pinguinii au de a face de cele mai multe ori cu probleme cauzate sau agravate de King Julien XIII, Maurice si Mort. Nu este cunoscut modul cum au ajuns pinguinii sau lemurii la zoo dupa aventurile lor din ambele filme 'Madagascar'.

 FRINGE

FBI-ul lucreaza impreuna cu un om de stiinta care a fost institutionalizat la o clinica de psihiatrie si care a facut experimente in extremitatea stiintei reale, si cu fiul sau pentru a investiga crime ciudate care par a face parte dintr-un tipar, evenimente ce ar putea sa fie conectate cu compania Massive Dynamics. 


 FLASHPOINT

Cand Unitate de Raspuns Strategic (SRU) ajunge la locul faptei, regulile se schimba. Raufacatorul este prins - doar ca el nu stie inca. SRU, inspirat de "Emergency Task Force" din Toronto, este o echipa aleasa cu grija, de politisti de elita. Se ocupa strict de situatii cu risc ridicat iar acesti barbati si femei fac totul: salveaza ostatici, prind gasti, dezamorseaza bombe. Conving adolescenti cu tendinte de suicid. Protejeaza Papa. Ei folosesc arme de ultima generatie - pusti cu luneta, grenade flash-bang, paralizante. Ei se urca pe partile laterale ale cladirilor. Vad prin ziduri. Dar sunt diferiti de alte echipe SWAT. Deoarece arsenalul lor include, de asemenea, o abilitate de a convinge prin cuvinte. O cunoastere a intuitiei umane. Un instinct pentru atunci cand este momentul de a negocia - si atunci cand solicita o "solutie" pentru ceva mai mult. La locul crimei, ei sunt in conducere. Nimeni nu stie munca lor mai bine. Liderii SRU sunt mai inalti in grad decat orice inspector senior - si inspectorilor nu le place asta. Cei care poarta uniforme normale se vaicaresc atunci cand sunt impinsi la o parte de SRU. Cand de fapt, in secret, doresc sa fie si ei in locul lor. Este o munca grea. Un loc de munca care poarta acel fel de presiune pe care doar colegii dumneavoastra - fratii tai in arme - pot intelege cu adevarat. Este un stres care face toate alegerile tare sa para mici si poate sa aiba un efect negativ in familii, intre prieteni, iubiti... Acesti oameni sunt de tip A, oameni care isi asuma riscuri. La locul de munca, ei joaca dupa reguli, si le incalca daca e necesar. Dar in afara locului de munca, toate regulile sunt date la o parte. 
CSI: Miami

Horatio Caine, un fost detectiv al departamentului de omucideri, conduce un grup de cercetatori care lucreaza cu crime din mijlocul imprejurimilor calduroase si tropicale, la intersectia culturala din Miami. Echipa lui include Calleigh Dusquene, o frumusete de Sud bilingva cu o specialitate in balistica, Tim Speedle, un obraznic dar dezarmant cercetatorul care este bine conectat pe strada, si Eric Delko, un expert de recuperare subacvatic, care stie toate cotiturile apeductelor navigabile din Florida. Pentru a completa echipa este Alexx Woods, medicul legist greu de prostit care le stie pe toate. Si, dupa ce Speedle este ucis in actiune, fostul ofiter in patrula Ryan Wolfe se alatura echipei. Impreuna, acesti anchetatorii colecteaza si analizeaza dovezile pentru a rezolva crimele si de a justifica pe cei care de multe ori nu pot vorbi pentru ei insisi - victimele.

Terminator

Seria este plasata dupa evenimentele din Terminator2: Ziua Judecatii (1991). Dupa sacrifiicile lui Dr. Miles Dyson si a Terminatorului T-800 Model 101, Connor-ii sunt iarasi urmariti de agenti Skynet din viitor. Realizand ca greul nu s-a terminat, acestia decid sa nu mai fuga si sa se concentreze pe prevenirea crearii Skynet cu ajutorul lui Cameron Phillips, o fata frumoasa cu un trecut misterios deasemenea cu legaturi in viitor, Darek Reese, un soldat din viitor al carui trecut este legat de cel al lui Connor, Riley, o frumoasa colega de scoala a lui Riley si agentului FBI James Ellison. Acestia isi incep misiunea de a opri armata Statelor Unite si o conspiratie din viitor sa creeze un program care va avea un singur scop: sa distruga omenirea.

Band Of Brothers

Aceasta este povestea Campaniei Usoare "E", al 506-lea Regiment in cadrul Diviziei Aeriene 101, de la formarea lor initiala, incepand din 1942 pana la sfarsitul celui de-al doilea razboi mondial. Ei au fost parasutati in spatele liniilor inamice in primele ore ale zilei D in sprijinul debarcarilor de la plaja Utah, a participat la eliberarea Carentan-ului si din nou parasutati in actiune in timpul Operatiunii Market Garden. Ei au eliberat, de asemenea, un lagar de concentrare si au fost primii care au intervenit in retragerea lui Hitler la munte in Berchtesgarten. O poveste fascinanta de camaraderie, care este, in cele din urma, povestea unor oameni obisnuiti care au facut lucruri extraordinare. 

 

Rome



In aceasta drama costumata britanica, trecerea turbulenta de la republica la imperiu Roman autocratic, care a schimbat istoria lumii prin razboi civil si razboaiele de cucerire, este schitat atat din punct de vedere ristocratic al lui Iulius Cezar, familia lui, succesorul sau adoptat Octavian Augustus, si aliati politici si adversari, cat si din punctul de vedere politic naiv al unor Romani obisnuit, in special soldati Lucius Vorenus si Titus Pullo si familiile lor.

 

Grey's Anatomy


Seria urmareste viata de stagiari, rezidenti si mentorii acestora in spitalul fictiv West Seattle Grace Mercy Hospital din Seattle, Washington, care se lupta sa completeze practica medicala si sa isi mentina a viata personala. In ciuda faptului ca este stabilit in Seattle, spectacol este in mare parte filmat in Los Angeles.


CALIFORNICATION



Desi e un actor talentat cu un dar remarcabil al vorbirii, Hank Moody are probleme atat in dragoste cat si in viata personala care e dezordonata. Tentative repetate de a stabiliza relatia cu Karen, mai mult datorita fiicei lor Becca, esueaza datorita infidelitatii lor extreme. Apetitul sexual a lui Hank il infecteaza si pe Charlie Runkle, un agent in cautare de talente care se complace in tot felul de obraznicii. Tot mai multe "victime ale hormonilor" contribuie la acest plot sexual.

Gossip Girl

 

Frumoasa Blair Waldorf este asa-zisa "spuma" intre adolescentii Manhattan-ului, invidiata de prieteni si de adversarii multor fete bogate. Lumea ei ideala incepe sa se prabuseasca atunci cand fosta cea mai buna prietena a ei, proaspat exmatriculata, se inscrie la scoala privata unde este si Blair.

 

Dexter

 

In timpul zilei, Dexter Morgan este un angajat jovial in laboratorul criminalist din Departamentul de Politie Metropolitan din Miami, dar viata sa meticulos lucrata ascunde adevarata lui natura. In realitate, Dexter este un criminal psihopat disciplinat (constient ca e un "monstru"), care isi satisface pofta de sange pe timp de noapte prin faptul ca ucide cu atentie criminalii in serie pe care ii descopera in timpul zilei. Bazat pe romanele (Darkly Dreaming Dexter, Dearly Devoted Dexter si Dexter in the Dark) scrise de Jeff Lindsay.

 

Desperate Housewives

 

  

Viata "normala" de suburbie a unui grup de gospodine apropiate ia o intorsatura spre rau atunci cand una dintre cele mai apropiate prietene comite suicid. Acum, in timp ce incerca sa se ocupe de propriile lor probleme agitate si vieti romantice, fiecare an aduce un nou mister mai intunecat si evenimente rasucite. Viata in spatele usilor inchise este pe cale sa fie dezvaluita pe masura ce viata suburbana ia o intorsatura amuzanta si sumbra.



‘Prison Break’

   



 Genul: Aventura, Crima, Drama, Thriller
       
    

         Lincoln Burrows este condamnat la moarte pentru uciderea fratelui Vice-Preşedintei SUA şi încarcerat în închisoarea Fox River, în aşteptarea executării sentinţei: moartea prin electrocutare. Fratele lui, Michael Scofield, este însă convins că Lincoln este nevinovat şi se hotărăşte să îl salveze. Întocmeşte un plan ingenios de evadare şi, pentru a putea pătrunde în închisoare, îşi înscenează propria arestare: simulează jefuirea unei bănci, iar la proces pledează vinovat. 
    Odată condamnat, este trimis, la cererea sa, în închisoarea de maximă securitate Fox River, unde se află şi Lincoln. Aici începe să îşi pună în aplicare evadarea, ajutându-se de planul codat al închisorii pe care şi l-a tatuat pe corp. Pentru ca totul să decurgă perfect, are însă nevoie de cooperarea câtorva deţinuţi, criminali periculoşi, pe care trebuie să îi atragă de partea sa. 






"Blue Mountain State"





Genul: Sport, Comedie


 



"Blue Mountain State", de la Lionsgate şi Varsity Robbins Varsity Pictures, este scenariu unei comedii de jumatate de oră . Proiectul urmareste trei boboci care studiază la colegiu Midwestern de fotbal din Blue Mountain State, care trebuie să se adapteze rapid la viaţa de colegiu şi să jongleze între fotbal, fete, cursuri şi botezuri non-stop. 




 "Chuck"



  Genul: Actiune, Comedie, Drama


 Actori:  Zachary Levi( personaj principal), Yvonne Strahovski (personaj principal), Joshua Gomez(personaj principal), Sarah Lancaster, Adam Baldwin,


        Chuck Bartowsky, un tânăr de 20 de ani pasionat de calculatoare, devine peste noapte agent CIA, în momentul în care este contactat online de fostul său coleg de cameră, Bryce Larkin. Acesta lucrează în cadrul CIA şi îi trimite lui Chuck un mail-capcană, menit să-i insereze în creier informaţiile secrete ale guvernului SUA, ceea ce se şi întâmplă atunci când Chuck deschide mailul. De fapt, baza de date a fost furată de Bryce, iar guvernul nu dispune de nicio copie a acestor informaţii, singura salvare fiind Chuck. El trebuie acum să-şi folosească noile cunoştinţe pentru a lupta împotriva criminalilor şi teroriştilor internaţionali, fără ca familia şi prietenii săi să afle adevărul.


  
 "Spartacus"


 
  
Genul: Actiune, Drama




         Filmul prezinta viata bravului legendar trac, Spartacus. Silit sa-si petreaca o mare parte a vietii sale, muncind din greu, ca sclav, in desertul Egiptului, Spartacus (Goran Visnjic) este cumparat de catre proprietarul unei scoli romane de instruire a gladiatorilor, Lentulus Batiatus, impresionat de curajul si forta tanarului trac. In timpul instruirii sale, Spartacus se indragosteste de frumoasa Varinia (Rhona Mitra), una din sclavele personale ale lui Batiatus, dar pe care il respinge de fiecare data.
Vrand sa razbune moartea colegului sau Draba, un razboinic etiopian, Spartacus conduce rascoala sclavilor impotriva regimului roman. Conducerea romana se simte amenintata o data ce Spartacus pare sa castige toate razboaiele, asta pana cand unul din membrii Senatului, Marcus Crassus, vrea sa il infrunte personal pe invincibilul trac. 


"How I met, your mother"        

 

 

 Genul: Comedie , Familie




Ted Mosby relateaza povestea despre cum a cunoscut-o pe sotia lui fiicei si fiului sau. Povestea incepe in anul 2005, cand arhitectul Ted pe atunci in varsta de 27 de ani a fost impulsionat de a dori sa se casatoreasca dupa ce avocatul Marshall Eriksen si educatoarea Lily Aldrin, cei mai buni prieteni ai lui din vremea studentiei lor la Wesleyan, Marshall, care a fost colegul lui de camera la momentul respectiv, s-au logodit dupa noua ani de a fi iubiti. Aceasta noua cautare a lui Ted in viata era mult spre disperarea prietenului sau afemeiat, Barney Stinson. Dar, imediat dupa logodan lui Marshall cu Lily, Ted crede ca partenera sa de viata a fost sa fie reporterul de stiri Robin Scherbatsky, care, in ciuda faptului ca a avut o relatie romantica cu ea dupa aceasta data, sa dovedit a fi cea pe care copiii o stiu ca fiind "Matusa" Robin. Pe masura ce Ted relateaza tot mai mult din poveste copiilor lui, constantele tot mai evidente sunt Marshall, Lily, Barney si matusa lor, Robin care sunt intotdeauna in imagine si, astfel, au ceva de-a face cu modul in care a ajuns impreuna cu mama lor.


"Friends"

 Genul: comedy , romance



       Povestea a sase persoane diferite, in timp ce se maturizeaza impreuna in New York City. Rachel Green, o fata rasfatata de parinti bogati care se bazeaza pe cartile de credit ale tatalui ei, se trezeste intr-o schimbare radicala cand il paraseste pe logodnicul ei care o insela, Barry, la altar si gaseste confort in relatia cu prietena ei inca din liceu, Monica. Rachel este o iubitoare a distractiei, iar perspectiva ei asupra vietii se schimba constant pe parcursul show-lui. Monica Gellar Bing este o persoana paranoica, meticuloasa si ingrijita dar totusi amuzanta si draguta, este casatorita cu Chandler Bing. Monica este un bucatar sef si are un frate pe nume Ross. La finalul seriei, Chandler si Monica reusesc sa isi implineasca visul de a avea doi copii adoptivi. Phoebe Buffy, cea adorabila, nebunatica, care gaseste dragostea impreuna cu Mike Hannigan (care in final devine sotul ei), este o maseuza care aspira la a fi muzician. Joey Tribbani este un actor amuzant, iubitor de femei, adorabil, placut si jucaus. Joey are reputatia de a fi preferatul doamnelor. 
      Cariera lui de actor prinde aripi odata cu "Days of our lives" pana cand este concediat. Lui Joey ii place actoria dar nu este foarte talentat, cu toate astea nu isi pierde increderea in sine. Chandler Bing este un soi de tehnicial, un soi de care nu este nimeni sigur care anume este munca lui mai exact, este un tip de treaba care aduce mereu comicul si elibereaza tensiuni in orice situatii; este nenorocos in dragoste pana cand se casatoreste cu iubirea vietii lui, Monica. Ross Gellar, saracul, este cel care a divortat de 3 ori are 2 copii cu doua femei diferite. El este un paleontolog, deasemenea fara noroc in dragoste pana cand o intalneste pe Rachel, iubirea vietii lui. Toti avem nevoie de prieteni!


 

 

 






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu