FA BANI PRIN PAYPAUL CU SITEUL TAU CLICK PE RECLAMA PENTRU MAI MULTE DETALII


21 februarie 2011

programe pentru calculator




Program care iti afla username si parola pentru NOD 32:

programul pentru username si parola la nod . se instaleaza programul urmand sa iti apara pe bara de start username si parola libera pe care o poti accesa .




 Dziobas player

ce este dziobas player?
Dziobas player este un program cu care vezi , chiar si filmele impachetate, nu iti trebuie codecuri, si este cel mai bun player pentru filme.




Picasa

Cu Picasa 3.8, este mai uşor să vă organizaţi fotografiile fără a deschide browserul. Aplicaţi magia Picnik de editare a fotografiilor pentru fotografia dvs. şi salvaţi-o înapoi în Picasa. Apoi, creaţi un film cu chipuri din portretele dvs. În noua versiune, veţi găsi de asemenea un panou de proprietăţi îmbunătăţit şi o nouă opţiune de încărcare a loturilor pentru ca dvs. să vă puteţi încărca întreaga colecţie de fotografii. Începeţi prin a descărca Picasa de la adresa http://picasa.google.com
Film cu chipuri Film cu chipuri-- Poate va trebui să creaţi un slideshow pentru o zi de naştere sau o nuntă. Poate aveţi doar două zile la dispoziţie şi nu aveţi decât mai multe fotografii de grup. Nu intraţi în panică. Cu noua funcţie Film cu chipuri, puteţi crea rapid un slideshow cu o persoană specială, axat pe o persoană specială, la care să adăugaţi tranziţii, muzică şi legende

Film cu chipuri Film cu chipuri-- Poate va trebui să creaţi un slideshow pentru o zi de naştere sau o nuntă. Poate aveţi doar două zile la dispoziţie şi nu aveţi decât mai multe fotografii de grup. Nu intraţi în panică. Cu noua funcţie Film cu chipuri, puteţi crea rapid un slideshow cu o persoană specială, axat pe o persoană specială, la care să adăugaţi tranziţii, muzică şi legende. Urmăriţi un videoclip demonstrativ pentru un film cu chipuri. Aflaţi mai multe
Încărcarea loturilor Încărcarea loturilor -- Gestionaţi-vă şi organizaţi-vă fotografiile. Am îmbunătăţit funcţia de încărcare pentru ca dvs. să puteţi încărca simultan mai multe albume pe Picasa Web Albums. De asemenea, puteţi să eliminaţi albume, să schimbaţi dimensiunea fotografiilor încărcate, vizibilitatea sau starea de sincronizare a fotografiilor care sunt deja prezente online pe Picasa Web Albums.


picnik Editaţi în Picnik -- Aplicaţi magia Picnik fotografiilor dvs. selectând Editaţi în Picnik din fila Efecte de bază. Picnik este un editor de fotografii simplu şi puternic, care vă permite să editaţi fotografii cu uşurinţă, să le distribuiţi şi să le salvaţi înapoi în Picasa Web Albums, chiar din browserul dvs




Skype


Skype este o aplicatie software ce permite utilizatorilor sa efectueze apeluri telefonice prin internet. Apelurile catre alti utilizatori Skype sunt gratuite dar cele catre numerele de telefon fix sau mobil sunt taxate cu o suma care se scade dintr-un cont alimentat de utilizator. Skype a devenit popular si datorita sistemului sau de mesagerie instanta, transfer de fisiere si videoconferinta.



 


Program de descărcat melodii de pe YouTube


sa va vorbesc despre un program de descarcat melodii de pe YouTube mai simplu si mai usor de folosit decat v-ati fi putut imagina. Programul se numeste Free YouTube to MP3 Converter si a fost creat de DVDVideoSoft.com
 Cum functioneaza acest program de descarcat melodii ? Simplu: Deschizi in browser-ul tau filmuletul de pe YouTube, copiezi adresa URL a aceastuia si apoi faci click pe butonul “Paste” al programului “Free YouTube to MP3 Converter“. Nu-ti mai ramane decat sa apesi butonul dowload pentru a descarca melodia videoclipului vizualizat in YouTube.

Unde este melodia ? In “My Documents” gasesti un folder numit “DVDVideoSoft” si in acesta un altul ce poarta numele “FreeYouTubeToMP3Converter“. In acesta din urma este melodia descărcată de tine. De aici o poti reda cu orice program de ascultat muzica ce admite formatul MP3.




Program de downloadat filme

iMesh este fara indoiala un program de downloadat filme si muzica creat sa concureze cu cele mai cunoscute aplicatii ce ofera acest tip de servicii. Dispunand de o baza de date ce cuprinde mai mult de 15. 000.000 de fisiere multimedia, poate fi singurul program de downloadat filme capabil sa localizeze filmul sau melodia a caror downloadare doresti sa o relizezi.
Program de downloadat filme
Bineinteles ca exista multe programe de downloadat filme, insa cu siguranta iMesh detine ceva indeajuns de special incat sa-l faca programul preferat de cateva milioane de utilizatori, care conttribuie zilnic la dezvoltarea retelei P2P prin adaugare de noi fisiere multimedia (filme, muzica, imagini) si nu numai (programe, jocuri, documente). Acesta este si unul din motivele pentru care tind sa cred, in cazul in care nu l-ai probat deja, ca acesta poate fi programul de downloadat filme pe care il cautai de mult insa nu stiai ca exista. In fond, downloadarea si instalarea lui sunt ultimii pasi ce-i mai ai de parcurs inainte de a te convinge daca este sau nu, pe placul tau.



Program cu care poti programa oprirea calculatorului

Dupa o pauza indelungata in care i-am acordat mai multa atentie blogului ForWindows.net decat acestuia, revin cu un articol in care iti prezint TimComX, un program cu care poti programa oprirea calculatorului.
Program cu care poti programa oprirea calculatoruluiAm observat ca foarte multe persoane cauta in internet un program de stins calculatorul asa ca am realzat cateva probe cu acele programe gratuite ce am crezut ca merita incercate si la final, am decis ca TimeComX este cel care ofera toate functiile necesare nu doar pentru oprirea sistemului ci si pentru suspendarea si restartarea lui.
TimeComX este gratuit si compatibil cu toate sistemele de operare Windows. Este indeajuns de usor de folosit incat sa nu fiu nevoit sa va dau detalii asa ca va invit sa-l descarcati folosind acest link.

 

Program De Taiere Melodii

Un program de taiere melodii poate fi considerat orice editor audio ce ne permite sa decupam anumite fragmente dintr-o melodie pentru a le utiliza pe acestea din urma (fragmentele), in duverse scopuri (ex: ton de apel). Unul din cele mai bune programe de taiere melodii este fara nici un fel de indoiala utilitarul gratuit Power Sound Editor Free:
Program de taiere melodii
Acest program de taiere a melodiilor este foarte usor de folosit. Daca sunteti atenti la imaginea de mai sus, puteti observa cum se realizeaza procesul de taiere a melodiilor.




Program de văzut posturi TV româneşti pe calculator

Program de văzut posturi TV româneşti pe calculator despre care vă voi vorbi în continuare, este gratuit şi permite vizionarea gratuită a majoritatea posturilor TV ce emit gratis (FTA). Este compatibil cu toate sistemele de operare Windows, funcţionează binişor şi redă imaginile la o calitate acceptabilă.

PBX TV: transformă calculatorul tău în televizor.

Program de văzut posturi TV româneşti pe calculator
Imediat după instalarea lui, programul ne cere să creem un nou cont de utilizator. Pentru a face acest lucru, facem click pe butonul “Înscrie-te gratuit”, şi în fereastra care se deschide, completăm datele cerute de formular (sunt obligatorii doar datele din panoul superior).
Inscriere program de vazut posturi tv
Dupa ce am completat formulariul de creare a contului, trebuie doar sa facem click pe butonul “Deschide” pentru a rula programul si a viziona posturile TV a caror lista o putem vedea in partea stanga a programului. Inainte de toate, trebuie totusi sa va avertizez ca dupa ce a-ti facut click pe postul dorit, trebuie sa asteptati putin pana la receptionarea imaginilor. Nu face-ti mai multe click-uri deoarece riscati sa blocati programul.
Nota: Nu toate posturile pot vi vizionate fara abonament. Totusi, majoritate sunt disponibile gratis.


Program de editat poze

Iti recomand sa downloadezi urmatorul program de editat poze. De ce?!? Deoarece acest program de editat poze este gratuit, usor de folosit si nu abuzeaza de resursele calculatorului tau. Chiar daca in urma cu ceva timp am mai scris un articol pe aceasta tema, tocmai mi-am dat seama ca nu am vorbit despre:

Dream Photo Editor – Program de editat poze, trial.

Program de editat poze - ZC Dream Photo Editor
ZC Dream Photo Editor este un program de editat poze de foarte buna calitate, creat si intretinut de ZC Star. Acesta, va pune la dispozitie diverse unelte cu ajutorul carora puteti aplica filtre, efecte, nuante si mesaje pozelor dumneavoastra.

 

Program de mixat muzica

Deoarece am fost intrebat in nenumarate randuri daca nu stiu vre-un program de mixat muzica, m-am gadit sa scriu acest articol in care va voi prezenta un program perfect pentru acele persoane care vor sa mixeze muzica prin intermediu calculatorului. Deoarece fiecare persoana este speciala in ceea ce privesc preferintele, am sa va vorbesc despre doua programe de acest gen. Primul va fi un program comercial, iar al-2-lea program prezentat, va fi unul gratuit. Acestea fiind spuse, hai sa vedem despre ce este vorba.

TRAKTOR DJ STUDIO

Program de mixat muzica - Traktor
E vorba despre un program foarte complex, extrem de utilizat de Dj-ii din intreaga lume. Traktor Dj Studio este creat de Native Instruments, iar pagina oficiala a acestuia o puteti accesa daca faceti click aici.
Interfata acestuia va face sa va simtiti precum un Dj profesionist, aflat in fata pupitrului. Puteti mixa manual melodiile dorite, sau puteti seta programul in asa fel incat sa creeze reusite mixaje in functie de preferintele voastre muzicale. Deoarece nu sunt un Dj si nici nu am prieteni care sa profeseze aceasta meserie, nu va pot da mai multe detalii despre acest program chiar daca imi doresc sa o fac insa ma opresc aici din descrierea acestuia deoarece nu vreau sa scriu tampenii.
O versiune demo al acestui program o puteti obtine prin intermediul lunkului publicat la sfarsitul acestui articol, si in cazul in care considerati ca merita sa platiti 199€ pentru acesta, cei de la Native Instruments vor fi incantati.

Zulu Virtual DJ Audio Software

Program de mixat muzica - Zulu DJ
E adevarat ca nu impresioneaza la fel de mult precum Traktor, insa este cu singuranta una din cele mai bune alternative ale acestuia. Include zeci de efecte pe care le puteti aplica melodiilor redate in unul din cele doua deck-uri la care aveti acces imediat dupa lansarea aplicatiei.
Zulu Virtual Dj este un program gratuit chiar daca in functii este foarte asemanator cu alte programe asemanatoare, este compatibil cu toate sistemele operative Windows.. Pentru a descarca acest program, folositi linkul publicat la sfarsitul acestui articol.


Program de ascultat muzica

Cel mai folosit program de ascultat muzica din lume, ramane fara indoiala iTunes, urmat de Winamp. Ambele programe sunt capabile de a reda muzica fara probleme, iar optarea pentru unul sau celalalt, ramane la alegerea voastra. Haideti sa vedem despre ce este vorba.

iTunes

Program de ascultat muzica - itunes
iTunes este o aplicaţie gratuită pentru Mac, (sistemul operativ al calculatoarelor Apple), şi PC, (calculatoarele bazate in Windows), care îţi permite redarea conţinutulu media de pe computer şi să îl încarci pe iPod, iPhone sau Apple TV.
Este capabil sa reproduca cele mai raspandite tipuri de fisiere audio, si iti ofera posibilitatea de a crea propria ta biblioteca in functie de preferintele tale muzicale. Tot prin ajutorul acestuia poti sincroniza rapid si fara probleme, melodiile si clipurile din calculator cu cele din telefonul mobil iPhone, sau dispozitivele iPod.



 sursa: http://programepentrucalculator.forwindows.net/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu