FA BANI PRIN PAYPAUL CU SITEUL TAU CLICK PE RECLAMA PENTRU MAI MULTE DETALII


18 februarie 2011

HOROSCOP




    HOROSCOPUL ZILNIC 

Horoscop 1Martie 2011

 3 Martie 

Pesti
Simti ca nu mai ai rabdare pana la finalizarea unui proiect foarte importat si esti aproape de a ceda psihic. Ti-ar prinde bine o discutie cu un superior pentru a-ti aminti cat de important este proiectul si de ce merita efortul depus. Nu ezita sa ceri ajutorul unui coleg pentru a te asigura ca totul va fi dus la bun sfarsit.

Berbec

Vei lua parte la cateva discutii importante, insa incearca sa iti pastrezi cumpatul chiar daca tema nu este pe placul tau. Daca vei spune ceva ce nu trebuie, risti sa strici relatiile bune cu anumite persoane si ar fi bine sa nu spui ceea ce gandesti, desi de obicei este bine sa o faci.

Taur

Astazi vei lua parte la un eveniment la care vor participa mai multe persoane. Este posibil sa fie nevoie sa faci un drum la o institutie de stat pentru a rezolva anumite aspecte ale unei probleme. Tot astazi vei avea foarte mult de lucru acasa, deoarece ai ignorat activitatile casnice in ultima vreme si s-au strans cam multe.

Gemeni

Ai foarte multe idei si ar fi timpul sa le pui in practica. Daca situatia financiara nu iti permite sa incepi un proiect, cere un imprumut unei persoane de incredere deoarece nu trebuie sa irosesti aceasta sansa. De asemenea, poti transmite mai departe ideile tale, insa asigura-te ca nu ti le fura nimeni.

Rac

Incearca sa eviti ajutorul colegilor de la locul de munca, deoarece acestia pot sa te lase sa te descurci singur cand iti va fi mai greu. Propriile forte sunt singurele pe care te poti baza si avand in vedere ca ziua va fi una destul de agitata nu te astepta ca pe seara sa fii in stare sa iesi in oras cu prietenii.

Leu

Daca ai copii, asteapta-te sa iti ceara ceva astazi. Poate fi vorba despre o suma mai mare de bani sau despre o favoare. In cazul in care nici nu ai copii, nici nu esti casatorit ziua ta va fi una plina de munca. Proiectele de la birou sunt pe ultima suta de metri si trebuie sa le oferi mai multa atentie.

Fecioara

Ai rezolvat un conflict intre doi cunoscuti si acum esti vazut ca un erou in cercul de prieteni si chiar si la birou s-a auzit de acest lucru. Sincer? Ai putea sa te obisnuiesti cu acest statut de erou, insa ai grija sa nu te prinda foarte rau si sa iti fie greu sa revii cu picioarele pe pamant.

Balanta

Astazi esti foarte visator. In loc sa te preocupi de locul de munca tu visezi deja la concediul din vara si incepi sa iti faci planuri. Nu este un lucru rau, insa incearca sa nu exagerezi si sa nu uiti ca trebuie sa finalizezi un proiect destul de mare si pretentios.

Scorpion

O persoana cu functie inalta te-a laudat si nimic nu te poate face sa iti stergi zambetul de pe fata. Trebuie doar sa ai grija sa nu stai foarte mult timp cu capul in nori si sa uiti de sarcinile zilnice. Nu ai vrea sa vezi reactia sefului cand nu iti faci treaba.

Sagetator

Vestile bune vin din afara orasului tau. Poate fi vorba despre o invitatie intr-un loc special sau despre anuntul unei eveniment important pentru familie. Important este sa nu ratezi niciun telefon primit azi.

Capricorn

Astazi vei avea timpul necesar pentru a finaliza un proiect inceput in urma cu mai mult timp, dar de care nu te-ai putut ocupa asa cum ar fi trebuit. Spre seara vei avea parte de momente placute in compania mai multor persoane dragi.

Varsator

Nu uita ca ce isi face omul cu mana lui este lucru bun facut, asa ca nu mai cere favoruri celor din jur si rezolva-ti singur problemele. Poate asa vei realiza ca esti mult mai bun decat credeai si poti face lucruri despre care nu credeai ca vei reusi vreodata sa le faci.

Berbec
Desi te afli intr-o perioada destul de delicata, in care scaderea vitalitatii si framantarile iti dau de furca, ziua de maine aduce un strop de entuziasm si optimism, prin prezenta Lunii in Varsator, in zona prietenilor si relatiilor sociale. Cu alte cuvinte, este o zi cu conversatii si intalniri agreabile, cu vesti bune si aspiratii indraznete. E bine sa fii atent la vocea interioara, vise sau idei care-ti vin.

Taur
Esti avantajat in ce priveste proiectele profesionale, relatiile cu sefii sau colaboratorii, afacerile. Luna in Varsator iti poate deschide un nou culoar de manifestare a potentialului creativ si originalitatii. Totul este sa fii deschis la nou si sa te adaptezi la schimbarile care apar, pentru ca de sprijin si oportunitati nu duci lipsa. Da curs fara sa clipesti ideilor pe care le ai.

Gemeni
Aproape ca nu mai e loc de nimic in viata ta, in afara de proiecte profesionale si idei de afirmare. Este o perioada plina de schimbari si noi inceputuri, cel putin la nivel de constiinta si atitudine. Ziua de maine si intreaga saptamana iti pot oferi o noua viziune, un nou mod de a gandi, idei inovatoare, dar si oportunitati de calatorie sau colaborari cu strainatatea.

Rac
Traversezi o perioada extrem de importanta, mai ales pentru mentalul superior, care este stimulat de nenumarate mesaje venite pe cai neconventionale. Cu alte cuvinte, e foarte important sa te lasi purtat de intuitie, sa fii atent la vise sau la orice alta sursa de mesaje subtile. S-ar putea ca ceea ce descoperi in aceste zile sa contribuie la o transformare interioara profunda si apoi la o schimbare de directie in viata ta.

Leu
Pentru tine, poate fi o perioada ciudata, mai ales daca nu ai exercitiul introspectiei. Aglomerarea de planete din Pesti vorbesc despre trairi intense si despre nevoia de transformare interioara, in urma mesajelor subtile care ajung la tine pe diverse cai. Maine, Luna in Varsator iti insenineaza relatia de cuplu si comunicarea cu cei din jur in general.

Fecioara
Pe fondul fluctuatiilor pe care planetele din Pesti ti le aduc in zona relatiilor si parteneriatelor in aceasta perioada, ziua de maine te poate ajuta sa faci lumina in niste aspecte care tin de locul de munca sau de relatiile profesionale. Luna in Varsator te invita sa ai incredere in noile idei, in informatiile pe care le primesti si schimbarile pe care simti sa le faci.

Balanta
Iata o zi care-ti aduce creativitate si entuziasm din plin. Reusesti in sfarsit sa te detasezi de problemele existente in sfera profesionala sau in cea a sanatatii, si sa privesti totul cu mai multa seninatate. S-ar putea ca, in felul acesta, unele probleme sa se rezolve de la sine. Pe de alta parte, maine poti avea parte de daruri si de alte mici bucurii din partea unor persoane dragi.

Scorpion
Luna in Varsator activeaza maine zona sufletului, semn ca e un moment excelent pentru a te retrage putin din forfota cotidiana si a acorda mai mult timp ingrijirii personale, oamenilor dragi, familiei. S-ar putea sa ai parte de surprize placute din partea unor rude sau sa te gandesti la o schimbare de décor in casa sau la locul de munca.

Sagetator
Chiar daca esti destul de framantat in aceasta perioada, ziua de maine se anunta ceva mai senina. Luna in Varsator, frumos aspectata in zona comunicarii, poate aduce discutii si intalniri agreabile, deplasari fructuoase si idei ingenioase legate de un proiect. Mentalul este stimulat, astfel ca te poti ocupa cu succes de orice activitate intelectuala.

Capricorn
Pentru tine, Luna in Varsator poate aduce oportunitati de castig material si financiar. Pentru asta, e necesar sa dai curs ideilor originale, sa faci schimbarile pe care simti sa le faci, sa-ti pui la treaba talentele si abilitatile. Esti inspirat si norocos in ce priveste investitiile, asa ca maine poti achizitiona un obiect pe care ti-l doreai foarte mult.

Varsator
Luna prezenta in zodia ta iti confera entuziasm si iti aduce ipostaze benefice, mai ales in ce priveste comunicarea, schimbul de informatii, deplasarile. Ai tot felul de idei, care mai de care mai originale, esti inspirat, dornic de schimbare si de noi inceputuri. Asadar, este un moment bun pentru a-ti reevalua prioritatile si a te pregati pentru schimbarile care vin.

Pesti
Cu atatea planete prezente in semnul tau zodiacal, nu e de mirare ca ai tot felul de framantari, iar dorinta de schimbare este tot mai prezenta. Este momentul initiativelor curajoase, prin ascultarea intuitiei care functioneaza impecabil. Pe de alta parte, maine e bine sa fii ceva mai discret si foarte atent la ce se intampla in jurul tau, pentru a putea tria informatiile adevarate de cele false.

Horoscop 28 februarie 2011

BERBEC

Astazi te vei relaxa mai mult decat de obicei; te vei angaja in diferite distractii sau activitati creative alaturi de cei dragi. Incearca sa te concentrezi asupra responsabilitatilor pe care le ai si sa eviti sa amani unele sarcini. Poate e posibil sa arunci o privire retrospectiva asupra vietii tale pentru a reusi sa te organizezi pe viitor. Atentie la unele propuneri de afaceri care iti pot complica viata.
TAUR
Astazi vei avea nevoie in principal de securitate, stabilitate si liniste spirituala. Te vei concentra indeosebi pe activitati si obiceiuri practice, intrucat iti doresti sa faci unele imbunatatiri in anumite domenii din viata ta. Esti destul de incert in anumite situatii si asta iti poate afecta imaginea in fata celor din jur. Spre seara, iti vei invita prietenii in vizita si va veti antrena in activitati creative.
GEMENI
Astazi vei avea o atitudine pozitiva in tot ceea ce vrei sa intreprinzi. Vei face progrese remarcabile si asta te va ajuta sa elimini unele confuzii de pana acum. Dimineata poti finaliza unele proiecte mai vechi si, astfel, iti va ramane suficient timp spre dupa-amiaza pentru a te relaxa in compania celor dragi. E posibil sa ai unele probleme de socializare;i nu ar strica sa tii cont de unele experiente mai vechi pentru a depasi unele momente dificile.
RAC
Astazi vei fi destul de multumit de noiile tale limite si strategii si iti va fi mult mai usor sa-ti indeplinesti unele sarcini. Se pare ca esti destul de sensibil astazi, asa ca este mai bine sa nu faci planuri noi sau sa iei decizii, pana cand nu te vei simti mai stabil emotional. Evita sa impartasesti opiniile tale celorlalti, pentru a nu fi inteles gresit. Nu este o zi ideala pentru imprumuturi sau creditari.
LEU
Astazi va trebui sa renunti la incercarea de a te impotrivi realitatii. Fa un efort de a te adapta la restrictiile vietii, pentru a putea in cele din urma sa iti gasesti puterea de a obtine libertatea de care ai nevoie. Ai putea face unele cercetari pe Internet spre seara, ce ti-ar putea aduce ceva bani in plus. O discutie lunga cu cineva apropiat te poate ajuta sa te orientezi cu usurinta in anumite privinte.
FECIOARA
O reparatie in casa sau niste cheltuieli neprevazute ar putea fi in centrul atentiei tale astazi. Vei avea nevoie de timp pentru a-ti replanifica bugetul si pentru a-ti onora unele obligatii financiare. In cazul in care iti vei crea un plan de actiune solid, vei reusi sa stabilesti un fundament puternic pe viitor. Daca te vei hotari sa faci o calatorie, e posibil sa te ajute sa iti schimbi oarecum atitudinea in unele privinte. Nu-ti neglija partenerul de viata.
BALANTA
Daca vei privi lucrurile dintr-un punct de vedere realist, vei descoperi ca te-ai putea bucura de unele libertati uimitoare. Ai ocazia sa dezvolti o noua metoda de organizare, ce te va ajuta sa-ti imbunatatesti ritmul de lucru de zi cu zi. O stire surprinzatoare iti va oferi ocazia de a sarbatori in aceasta seara. Vei avea unele probleme financiare cauzate, posibil, de partenerul de viata.
SCORPION
Inainte de a fi de acord cu o propunere de schimbare a stilului tau de viata, ia in considerare si ceea ce iti doresti in viitorul apropiat. O promisiune pe care o faci astazi va avea efecte de mare anvergura; poti risca sa strici o relatie importanta. O calatorie poate fi placuta, dar totodata si foarte costisitoare. Unele modificari din plan intern pot deveni totusi neplacute. Te bucuri de o stare de spirit buna in ultima vreme.
SAGETATOR
O confuzie mai veche iti poate afecta astazi starea de spirit. E posibil sa ai unele probleme de sanatate si, de aceea, este recomandat sa faci mai multa miscare. Fii dispus sa faci un compromis privind o chestiune financiara pentru a restabili armonia in cadrul familiei. In cazul in care vei fi departe de casa, e posibil sa ai de-a face cu o depresie minora. Poti face unele schimbari de imagine astazi.
CAPRICORN
Astazi vei cumpara unele articole ce aduc un plus de confort in casa ta, dar asta cu riscul de a-ti afecta bugetul pe urmatoarele luni. Poti afla unele informatii care te-ar putea ajuta sa elimini o problema sacaitoare mai veche, de sanatate sau de natura financiara. Vei participa azi la unele activitati sportive impreuna cu prietenii. Unele schimbari bruste in sfera sentimentala iti pot afecta in mare masura starea de spirit.
VARSATOR
Astazi vei fi tentat sa colectezi unele informatii de care ai nevoie, iar Internetul te poate ajuta in acest demers. Relatiile tale pot avea de suferit in cazul in care nu le acorzi importanta cuvenita; prin urmare, nu ar fi rau sa petreci mai mult timp in compania celor dragi. Un prieten ar putea sa nu respecte o programare sau o promisiune si asta te poate indispune. Nu ezita sa faci o schimbare in cazul in care ti-o doresti.
PESTI
Unele vise pe care le ai vor incepe sa se estompeze si, astfel, vei descoperi o modalitate mai buna de a ajunge acolo unde vrei. Poti recurge la unele activitati artistice astazi, ce ti-ar putea imbunatati starea de spirit. Spre seara, ai tendinta de a fi pretentios sau incapatanat si risti sa te superi din chestiuni minore. Iti poti programa o scurta calatorie cu scopul de a te relaxa dupa o saptamana de munca.

 



~ 24 Februarie :) ~




BERBEC (21 Martie - 20 Aprilie)
Privesti spre viitor cu multa incredere, pentru ca te-ai pregatit serios
pentru evenimentul care se prefigureaza din ce in ce mai clar la orizont.
Esti convins ca totul va iesi ca la carte, pentru ca ai adunat informatiile
necesare si ai atras alaturi de tine un colectiv mai larg de persoane
care va contribui la succesul acestui moment. Atat timp cat interesul tau
se mentine la cote maxime si nu renunti la optimism, lucrurile vor evolua intr-un ritm alert spre
ceea ce ai decis. Investeste mai mult in acest succes!




TAUR (21 Aprilie - 21 Mai)
Este o zi pe placul tau, cu multe motive de bucurie si cu momente care iti rasfata
sufletul. Ca este o zi dedicata iubirii sau ca are loc un eveniment ce te face sa spui
ca ai cunoscut fericirea, inima ta este in prim plan, deoarece primeste gesturi de
afectiune si semnale de prietenie de la oamenii din jur. Cand esti luat in seama in
acest fel, ai toate motivele sa spui ca totul merge excelent si incerci sa pastrezi
cat mai mult sentimentul de bucurie care te cuprinde.


GEMENI (22 Mai - 21 Iunie)
Abia astepti un eveniment anuntat pentru perioada urmatoare, caruia ii acorzi o
insemnatate cu totul speciala. Consideri ca acel moment iti va aduce fericire, liniste
si o viata mai buna, de aceea numeri orele sau zilele care te despart inca de el. Daca
ai putea, ai mai grabi un pic lucrurile, dar nu sari totusi peste etapele prin care mai ai
de trecut, deoarece si ele au un rol in pregatirea evenimentului ca la carte. Si emotiile
de pe parcurs sunt importante pentru succesul final!


RAC (22 Iunie - 22 Iulie)
Te afli intr-un anturaj numeros, cu tot felul de persoane, dar trebuie sa te adaptezi
felului de a fi al acestora, deoarece tu trebuie sa dai dovada de adaptabilitate, nu
sa incerci sa-i faci pe ceilalti sa se ia dupa tine. Daca nu faci un efort sa fii ca ei, te
vei simti dat la o parte, pentru ca este un grup destul de exclusivist, in care nu oricine
are loc. Daca vei fi altfel decat restul lumii, nu vei fi tolerat in acest mediu, ca atare
incearca sa inveti regulile acestui grup si sa le urmezi intocmai. Desigur, daca vrei sa
intri si tu in acest grup!


LEU (23 Iulie - 22 August)
Dintre doua activitati diferite, va trebui totusi sa te opresti asupra uneia singure, pentru
ca, oricat te-ai stradui tu sa te imparti in mod echitabil, una dintre ele tot va avea de
suferit si va fi neglijata. Ocupa-te de un singur obiectiv si, cand vei fi aproape de
final, te vei putea gandi si la a doua optiune. Nu fugi dupa doi iepuri, nu juca pe doua
fronturi si nu incerca sa faci doua lucruri dintr-o lovitura, pentru ca nu-ti iese. Azi
trebuie sa te ocupi de un singur aspect, daca nu vrei sa le ratezi pe amandoua!


FECIOARA (23 August - 21 Septembrie)
In inima ta s-a infiltrat o unda de indoiala si il privesti pe cel drag ca si cum ai banui
ca are ceva de ascuns sau ca nu isi exprima sincer adevaratele intentii. Ti-e frica de
tradare, de minciuna, de jocuri de culise in amor si ti se citeste permanent teama pe
chip, dar nici partenerul nu are mai multe motive de incredere cand vede ca ii urmaresti
fiecare gest. Ceva mai multa deschidere unul fata de altul ar mai risipi din
suspiciune si ar reinnoda relatia.


BALANTA (22 Septembrie - 22 Octombrie)
Muncesti mult, dar cu un stimulent financiar foarte bine conturat inainte. Vei fi
platit pentru eforturile pe care le depui acum, ca atare te concentrezi serios la treaba,
constient ca de tine depinde rezultatul. Cu cat iti indeplinesti mai bine sarcina, cu atat
mai buna va fi recompensa materiala de la sfarsit, pentru ca nu e o suma stabilita din start,
ci una care poate creste in functie de ceea ce vei construi. Ceea ce iese din mainile
tale este demn de lauda si vei primi un pret bun pe rezultatul muncii tale.


SCORPION (23 Octombrie - 21 Noiembrie)
Emotivitatea crescuta dinaintea unui moment culminant devine cel mai mare inamic al
zilei, pentru ca atat timp cat nu-ti poti tine sub control trairile oscilante, e greu de crezut
ca te vei putea concentra eficient la ceea ce te asteapta. Ai nevoie de garantii, de
confirmari, de lucruri palpabile, si atat timp cat nu ai de ce te agata in tot ceea ce
se intampla, esti nesigur pe tot ce faci. Lupta cu aceste stari emotionale nefavorabile,
pentru ca de felul cum le gestionezi depinde rezultatul actiunilor tale.



SAGETATOR (22 Noiembrie - 20 Decembrie)
Uneori e nevoie sa apelezi si la unele tertipuri pentru a duce la bun sfarsit o actiune
desi, se stie, esti una din zodiile care militeaza cel mai intens impotriva necinstei. Nu ai
incotro, se pare, de aceea va trebui sa apelezi si la vorbe mincinoase, si la cai ocolitoare
ca sa iesi din acest impas, lasand o alta impresie asupra ta decat esti in realitate. A te
prezenta intr-o alta lumina doar pentru a-ti atinge un scop, nu inseamna ca minti in
totalitate ci doar omiti unele adevaruri...
 


CAPRICORN (21 Decembrie - 19 Ianuarie)
Ai mare grija la situatiile cu factor mare de risc. Treci astazi printr-o imprejurare
care lasa impresia ca ai calca pe gheata subtire si oricand se poate rupe sub pasii tai,
de aceea trebuie sa fii extrem, de prudent in tot ce faci. Nu te aventura nicaieri fara
masuri de precautie cu gandul ca nu poti pati nimic, pentru ca oricine poate avea de
suferit de pe urma consecintelor grave ale unui pas gresit, deci si tu esti vulnerabil
in fata pericolului. Unicul lucru sigur ar fi sa nu te bagi singur in gura lupului!


VARSATOR (20 Ianuarie - 18 Februarie)
Ai o multime de lucruri marunte de rezolvat si, desi par destul de facile la prima
vedere, prin faptul ca sunt multe, vei descoperi in final ca au consumat si ultimele
urme de energie din tine. Daca ar fi fost doar cateva, le-ai fi dus pe toate la capat cu
brio, dar sunt atat de multe incat obosesti numai cand incerci sa le asezi intr-o ordine.
Ia-le pe rand, nu te apuca de prea multe in acelasi timp, pentru ca le subestimezi
valoarea. Par ele usoare la o analiza frugala, dar cand vei incepe sa le rezolvi, vei
vedea ca nu sunt deloc banale!



PESTI (19 Februarie - 20 Martie)
Legile trebuie respectate oriunde te-ai afla, ca atare, de la regulile de circulatie pana
la regulile locului prin care treci, de peste tot te poti trezi cu mustrari sau amenzi in
cazul in care nu le respecti intocmai. Daca pleci la drum, spre o tara straina,
informeaza-te foarte atent cu privire la legile lor, pentru ca e posibil sa ai surprize in
cazul in care ti se va reprosa ca ai facut o greseala. Desi tu te consideri nevinovat,
conform regulilor acelor locuri esti pasibil de sanctiuni dure. O informare prealabila t
e poate scapa de neplaceri.


~ 23 Februarie :) ~




BERBEC (21 Martie - 20 Aprilie)
Vestea care apare azi are un efect linistitor pentru toata lumea, deoarece sunt mai multe persoane implicate aici. Tu vii cu o propunere care este primita cu bratele deschise de toti, pentru ca este exact solutia salvatoare de care era nevoie in situatia de fata. Primirea calduroasa te stimuleaza sa spui si mai multe si indraznesti spre solutii si mai interesante, pentru ca felul in care te intampina ceilalti este incurajator. Cand esti stimulat, esti capabil de lucruri si mai grozave!


TAUR (21 Aprilie - 21 Mai)
Te ocupi de o multime de detalii aparent nesemnificative, dar toate joaca un rol in buna desfasurare a unei actiuni in care nu ai voie sa gresesti. Ca umbli cu cifre, cu acte, cu detalii importante, va trebui sa le acorzi maxima atentie tuturor, pentru ca si cea mai banala abatere poate strica tot ce ai construit. Trebuie sa te limitezi la legi impuse de sus, la regulamente stricte, pentru ca libertatea ta de actiune este foarte restransa acum. Daca esti un executant supus si ascultator, toate vor iesi foarte bine.



GEMENI (22 Mai - 21 Iunie)
Ai doua variante la dispozitie si nu stii pe care s-o alegi. Intuitia ar inclina spre una dintre ele, dar totodata exista si o oarecare temere cu privire la acel sens, pentru ca nu cunosti toate aspectele cu privire la aceasta cale. Mai asteapta, mai aduna informatie, pentru ca e posibil ca, dupa o vreme, sa apara niste detalii in plus care sa te ajute sa iei decizia in deplina cunostinta de cauza, risipindu-se nesiguranta si deruta de acum. Ca atare nu te grabi sa spui acum ultimul cuvant!


RAC (22 Iunie - 22 Iulie)
Nu poti trece la etapa urmatoare a unui plan daca te cramponezi de aspecte anterioare, pentru ca atat timp cat esti inca atasat de trecut, si te incapatanezi sa ramai blocat in alte vremuri, nu te poti dedica intru totul noilor planuri. Trebuie sa te decizi totusi asupra unei directii de mers: preferi sa traiesti din amintiri si sa te intorci mereu in trecut sau viitorul ti se parte mai interesant si te concentrezi asupra lui cu mai multa responsabilitate? Decide-te odata!



LEU (23 Iulie - 22 August)
Criza financiara e posibil sa nu-ti fi oferit inca lovitura de gratie, pentru ca abia de acum pare sa se apropie de tine cu adevarat. Deja se prefigureaza momentul critic maxim al crizei, cand banii tai sunt intr-un mare pericol. Poti evita urmarile dezastruoase ale unei eventuale erori financiare daca nu risti prea mult de unul singur, deci nu te baga in afaceri dubioase, nu da si ultimul ban pe vise utopice si mai ales nu te aventura in cheltuieli pe care nu le poti duce. Daca nu le eviti, nici criza nu te va ocoli...


FECIOARA (23 August - 21 Septembrie)
Drumul nou care ti se deschide acum necesita un efort suplimentar din partea ta: si de energie sau ambitie, dar si de resurse materiale si timp. Nu ezita sa pornesti la acest drum, pentru ca te poti descurca de minune, caci vei gasi in tine, nici tu nu stii de unde, resursele care vor fi investite eficient in acest plan maret. Te vei concentra serios asupra noii directii si fiecare succes partial va deveni, de fapt, sursa viitoarelor reusite, mergand din etapa in etapa catre tinta finala.


BALANTA (22 Septembrie - 22 Octombrie)
Un noroc chior apare in calea ta exact cand aveai mai mare nevoie de un stimulent, pentru ca te afli in fata unui inceput. Inainte, nu aveai curajul sa te implici in noua directie, dar datorita acestei surprize placute, prinzi dintr-o data alt chef de actiune si abia astepti sa te implici si tu. Rezultatele vor fi exceptionale, pentru ca, la atitudinea pozitiva cu care abordezi noua directie, nu se poate prefigura decat un succes deplin. Atat timp cat iti mentii viu interesul si entuziasmul, ca acum, totul va evolua de minune

 


SCORPION (23 Octombrie - 21 Noiembrie)
Desi esti printre putinii care stiu sa gestioneze situatiile periculoase, totusi momentul critic prin care treci azi te poate lasa fara putere. Ai grija in ce te bagi, nu-ti incerca norocul cu orice pret, pentru ca si norocul te poate parasi la un moment dat si ramai in fata riscului total neajutorat. Treci ca prin urechile acului printr-o situatie neplacuta, pe care ai putea sa o treci cu brio, doar daca nu intinzi coarda la extrem. Daca te bagi singur in gura lupului, greu de crezut ca te mai poate salva cineva!


SAGETATOR (22 Noiembrie - 20 Decembrie)
Principalul inamic al acestei zile este o persoana care una spune si alta face sau care promite multe si nu se mai tine de cuvant. Daca faci greseala sa te increzi in angajamentele sale pompoase, nu faci altceva decat sa-ti blochezi evolutia spre ceea ce ti-ai propus. Mai bine te descurci singur, fara a cere sau a accepta ajutorul altora, pentru ca se va dovedi a fi un sprijin fals. Asa zisii prieteni care se bat cu pumnul in piept ca te ajuta intr-un moment critic, pana la urma nu vor fi in stare de nimic...


CAPRICORN (21 Decembrie - 19 Ianuarie)
Din doua directii de mers, va trebui totusi sa te opresti asupra uneia singure, pentru ca nu poti fugi dupa doi iepuri. Ar fi dificil sa dai randament in doua activitati total diferite, doar pentru ca nu ai puterea sa renunti la una din ele, dar tot va veni clipa cand va trebui sa spui pe care o pastrezi? O vreme, vei incerca sa te ocupi si de una si de alta (si de afaceri si de job, si de un serviciu si de celalalt, si de viata personala si de cea sociala), dar concentrarea ta va scadea simtitor cand ambele vor cere si mai mult de la tine. Deci: ori - ori?




VARSATOR (20 Ianuarie - 18 Februarie)
Esti tentat sa tratezi cu umor furtunile aparute ca din senin in unele planuri, dar nu va merge la nesfarsit sa rezolvi momentele critice cu o atitudine amuzanta. Va veni clipa cand lucrurile vor parea foarte serioase si nu-ti va merge cu glume sau cu o atitudine de copil nevinovat, ci va trebui sa te implici in aceasta problema. Daca nu te concentrezi acum, mai incolo va fi prea tarziu sa intervii si atunci nu vei putea scapa dand vina pe altii, ca si cum tu nu ai fi fost acolo. Esti aici si acum, deci poti actiona spontan, deci nu te fa ca nu vezi..


PESTI (19 Februarie - 20 Martie)
Nu stii sa profiti de un avantaj care ti se ofera aproape pe tava, ci ai tendinta sa dai cu piciorul la sansele bune pentru ca nu ai incredere ca le poti gestiona sau ca le meriti. Daca iti gasesti mereu numai defecte si puncte slabe, cum ai vrea sa-ti vezi marile vise implinite? Daca ai acum, pe loc, o sansa atat de buna la indemana, nu amana lucrurile si nu incepe sa-ti gasesti singur nod in papura. Meriti aceasta sansa, o poti folosi in beneficiul tau, ca atare nu o lasa sa ti-o fure altul!


~22 Februarie:) ~
BERBEC (21 Martie - 20 Aprilie)
Ai grija, daca pleci la drum, la eventualele riscuri ce te pot insoti pe parcurs. Ca apar probleme in trafic sau vremea nu e prielnica unor deplasari in deplina siguranta, trebuie sa acorzi maxima atentie oricaror activitati ce necesita si o deplasare in spatiu. Verifica benzina in rezervor si starea tehnica a masinii, pentru ca si mijloacele de transport pot crea neplaceri astazi. Daca ai putea amana calatoriile, ar fi mult mai bine...


 


TAUR (21 Aprilie - 21 Mai)
Desi cele mai bune sfaturi vin de la persoanele mai in varsta, azi ai o atitudine rebela si nu vrei sa le dai ascultare. E o usoara lipsa de respect fata de cei care au atins un nivel superior de experienta, fie datorita varstei, fie datorita anilor de munca acumulati, pentru ca ai impresia ca cei batrani sunt demodati si nu se adapteaza vremurilor actuale. Daca cel matur esti tu, sa nu te mire ca cei mai tineri iti intorc spatele, considerandu-te pe tine, de data aceasta, invechit si rigid in fata provocarii.


 


GEMENI (22 Mai - 21 Iunie)
Disputele cele mai aprinse ale zilei sunt generate de diferentele mari de gusturi. In loc sa accepti ca fiecare are preferintele sale, ai tendinta de a-ti impune propriile tale criterii estetice, considerandu-le cele mai bune. Daca tie nu-ti place o anumita muzica sau nu receptezi mesajul artistic al unei opere de arta, nu inseamna ca nu e de valoare, ca atare incearca sa respecti gusturile altora, chiar daca nu rezonezi deloc la placerea lor estetica sau artistica.




RAC (22 Iunie - 22 Iulie)
Munca pe care o desfasori are si o dimensiune estetica, dar si una energetica. Iti pui in joc, pe de o parte, bagajul imens de energie din care speri sa iasa rezultate excelente, dar si talentele tale native in domenii in care simtul artistic este esential. Ai ocazia sa te folosesti si de atractia ta spre lucrurile frumoase si sensibile, dar si de capacitatea ta de a munci in conditii dificile de lucru. Te indrepti spre rezultate care te vor incanta, iar oboseala care se instaleaza este semn ca ai muncit cu brio.


 


LEU (23 Iulie - 22 August)
Relatia sentimentala in care esti implicat de ceva vreme devine din ce in ce mai serioasa. Esti convins ca ai alaturi de tine persoana pe care te poti baza pe termen lung, care iti poate oferi si incredere, si fidelitate, dar si sentimente, ca atare nu mai ai niciun dubiu ca iubirea voastra are sanse de izbanda. Angajamentele pe care vi le luati se vor materializa curand, ceea ce va spori si mai mult iubirea care va leaga. Cand cel drag iti dovedeste concret ce simte pentru tine, cum sa nu il iubesti din ce in ce mai mult?


 


FECIOARA (23 August - 21 Septembrie)
Nu stii cum sa reactionezi in fata unor colegi care iau totul peste picior. Tu esti genul de om care apreciaza foarte mult seriozitatea, or, atitudinea usuratica pe care o vezi la cei din jur nu-ti inspira prea multa incredere. Unii nu stiu sa ia lucrurile in serios, asa cum ai dori, dar asta nu inseamna ca nu-si pot duce la indeplinire sarcinile. Da, poate apar ceva gafe pe parcurs, din cauza superficialitatii cu care muncesc, dar totusi vor duce la capat ce au inceput. Nu-i judeca aspru, acesta e felul lor de a fi.


  


BALANTA (22 Septembrie - 22 Octombrie)
Decizia pe care o iei tu, desi pe tine pe avantajeaza, il dezavantajeaza pe altul, care va face tot posibilul sa-si arate revolta impotriva concluziei extrase de tine. Greu de spus ce trebuie sa urmaresti astazi: beneficiile personale, care sa-ti convina tie, sau sa nu faci rau altuia? Nu te poti dedica altora la nesfarsit, conteaza mai mult binele personal, ca atare nu te mai gandi ce ai tu de castigat in comparatie cu ce are altul de pierdut, pentru ca orice ai face, cineva tot va fi in inferioritate.


 


SCORPION (23 Octombrie - 21 Noiembrie)
Relatia de cuplu a ajuns intr-un impas in care nu mai stii ce sa crezi. Esti un pic dezamagit de semnalele care vin de la persoana iubita si incepi sa lasi loc scenariilor negative sa se infiltreze in suflet. Nu-i arunca in spate vini pe care nu le merita, pentru ca, daca partenerul uita sa-si exprime sentimentele cu intensitate, nu inseamna ca nu te mai iubeste. Aceasta este senzatia pe care ti-o lasa atitudinea sa un pic rece si distanta: cum ca nu mai e total dedicat relatiei voastre.


 


SAGETATOR (22 Noiembrie - 20 Decembrie)
Apare un grup de persoane care are un efect benefic asupra ta. Te stimuleaza, te ajuta sa te prezinti intr-o lumina mai buna, pentru ca observi la ei ca te apreciaza si au incredere in tine. Cand ai adepti care te imping de la spate, descoperi in tine calitati de care nici tu nu erai constient, pentru ca, in momentele mai sensibile, ai mare nevoie de sustinere, de semnale de la altii care sa-ti confirme valoarea. De data aceasta, primesti stimulentele potrivite de la acest grup care te va inconjura cu multa prietenie.


 


CAPRICORN (21 Decembrie - 19 Ianuarie)
Unde intervii tu, se rezolva toate ca prin minune. Ai un atu de care vei sti sa te folosesti in mod constructiv, ori pentru a solutiona o problema personala, ori pentru a interveni in beneficiul altora mai putin norocosi. Profita de pozitia pe care o ai sau de avantajele pe care le-ai dobandit in timp pentru a putea pune o vorba buna unora mai nefericiti sau pentru a-ti dedica energia pentru a oferi unor astfel de persoane un plus de speranta. Ca e spirit umanitar sau compasiune crestineasca, efectele interventiei tale se vad si sunt apreciate.


 


VARSATOR (20 Ianuarie - 18 Februarie)
Roadele acestei zile nu apar usor, pentru ca ai mult de furca in relatia cu cei care nu fac altceva decat sa te traga inapoi. Daca esti pregatit pentru controverse, contradictii si lupte de opinii, vei reusi sa restabilesti echilibrul dorit, dar succesul apare numai prin eforturi sustinute. Stresul acumulat va fi maxim, dar macar vei avea satisfactia, la final, ca ti-ai impus punctul de vedere si te-ai facut auzit. Nu inseamna ca toti vor tacea umili atunci cand vei avea castig de cauza, dar macar stii ca ai obtinut victoria prin forte proprii si mijloace corecte.


  


PESTI (19 Februarie - 20 Martie)
Solutia problemei cu care te confrunti azi se afla undeva in trecut, deci ajunge doar sa treci in revista evenimente de demult pentru a-ti aduce aminte ce e mai bine de facut in situatia de fata. Ai mai trecut candva prin ceva similar si atunci ai rezolvat totul ca prin farmec, deci merita sa te opresti un pic din iuresul evenimentelor actuale ca sa faci o rapida recapitulare a trecutului. Norocul tau este, asadar, undeva in bagajul de experiente acumulate anterior, deci cauta prin memorie cheia salvatoare.


~ 21 Februarie :) ~ 


BERBEC
Dupa o saptamana plina de transformari, vei fi in sfarsit pregatit sa faci un pas inainte. E posibil ca unele solicitari sau invitatii neasteptate sa-ti schimbe planurile, insa nu e cazul sa te plangi, pentru iti vor face ziua mai distractiva. Simti nevoia sa-ti impartasesti cele mai profunde sentimente cu o persoana apropiata, care te sustine in fiecare miscare pe care o faci. Poti obtine castiguri importante daca iti vei faci planuri solide de investitii. Inscrie-te la un curs sau alatura-te unui club de fitness. La serviciu, incearca sa nu atragi prea mult atentia asupra ta.

TAUR
Astazi te vei simti incurajat sa te exprimi cu autenticitate fata de cei din jur si sa-ti arati toate fetele posibile. Daca simti nevoia sa faci unele schimbari in viata ta, e cazul sa treci la actiune. Poti evita o situatie ghinionista spre seara, cat timp iti iei masuri de precautie suplimentare. Incearca sa nu fii fixist cu privire la parerea ta despre socializare. Simti nevoia sa evadezi putin; fii atent sa nu te lasi inselat de cei din jur.

GEMENI
S-ar putea sa decizi sa-ti ignori responsabilitatile astazi si sa preferi doar distractia si aventura. In relatiile cu familia si cu prietenii apropiati, ar fi indicat sa-ti mentii onestitatea. Iti poti recapata echilibrul emotional daca te vei concentra in primul rand pe nevoile proprii si, mai apoi, pe nevoile altora. Spre seara, e posibil sa te intinzi la o discutie telefonica mai lunga cu un prieten de la distanta. Incearca sa te concentrezi; n-ar strica sa-ti aloci cateva ore suplimentare pentru a dezvolta unele idei creative pe care le ai. E posibil ca o persoana apropiata sa aiba nevoie de ajutorul tau.

RAC
O multitudine de idei iti vor fuge prin minte astazi. Te poti implica in unele activitati sociale, care-ti vor permite sa-ti impartasesti visurile si idealurile cu cei din jur. E posibil sa obtii niste informatii false cum ca o anumita persoana din jurul tau e pe punctul de a genera unele probleme. Activitatile sociale si calatoriile iti pot oferi ocazia de a te implica in conversatii interesante, dar si oportunitatea de a cunoaste persoane noi. In relatiile personale, esti predispus la reactii exagerate.

LEU
Astazi vei fi cuprins de o stare generala de buna dispozitie. Cand tocmai erai pe punctul de a-ti pierde increderea in cineva, vei fi suprins sa vezi ca-si tine promisiunile. Asigura-te ca proiectele noi in care te implici iti aduc nu doar satisfactii morale, ci si financiare. E posibil ca cei din jur sa iti ofere sfaturi si opinii contradictorii astazi. Fii atent la unele facturi neasteptate, care te pot da peste cap din punct de vedere financiar.

FECIOARA
Vei fi mult mai eficient daca vei opta sa-i abordezi direct pe cei din jur, fara ocolisuri. Poti intelege mai bine ceea ce se intampla intr-una din relatiile tale personale daca alegi sa meditezi mai mult asupra acesteia. Hraneste-ti sufletul interactionand cu persoane din grupul tau sau implicandu-te, spre seara, intr-un proiect creativ. E posibil sa-ti vizitezi un prieten cu care nu reusesti sa te vezi prea des. Te poti confrunta cu promisiuni desarte, dar si cu unele probleme financiare care-ti incurca planurile.

BALANTA
In jurul tau, sunt numai oportunitati, asa ca fii deschis si receptiv. Concentreaza-te pe a invata mai multe in loc sa alegi sa le arati celor din jur cat de multe lucruri stii; n-ai vrea ca altii sa te considere plictisitor sau enervant. Ia-ti cateva clipe de pauza si e posibil sa realizezi ca o veche dorinta de-a ta e deja indeplinita. Cei din jur iti vor cere sfaturi astazi si te vor aprecia pentru sensibilitatea si compasiunea de care dai dovada. Fii mai discret in discutiile cu ceilalti.

SCORPION
Esti gata sa iei in considerare noi metode de a-ti indeplini obiectivele, pentru ca riscurile implicate par nesemnificative in comparatie cu ceea ce speri sa obtii. Spre seara, ai tendinta de a explora noi activitati, noi locuri si noi persoane. In contextul unei scurte calatorii de afaceri, cei din jur vor fi impresionati de initiativa ta si de capacitatea ta de a-ti indeplini scopurile. Fii mai atent la ceea ce face partenerul tau de viata, daca vrei sa nu va confruntati cu probleme financiare.

SAGETATOR
Astazi, activitatile de grup si sociale se vor intensifica, iar conversatiile vivace in care te vei implica iti vor genera idei noi si inovative. E posibil sa te confrunti cu unele probleme de atentie astazi, asa ca fii atent, in special daca conduci. Apar noi oportunitati de a te dezvolta in plan profesional, insa vor trece pe langa tine daca nu esti atent. Incearca sa te concentrezi pe a obtine noi informatii si pe activitati decercetare consistente in domeniul tau de activitate.

CAPRICORN
Astazi vei fi intr-o stare perfecta pentru a te implica in activitati sociale, asa ca lasa-ti grijile si treburile deoparte pentru moment. Ar fi cazul sa-ti arati recunostinta fata de cei dragi, in special pentru rolul important pe care-l au in viata ta. Spre seara, esti extrem de vorbaret; incearca totusi sa nu dezvalui prea multe detalii personale unor persoane nepotrivite. Tine-ti nervii in frau si evita situatiile care-ti pot cauza accidente. Abilitatea ta de a lucra cu detaliile te va ajuta sa te remarci. Poti stabiliza situatiile dificile cat timp esti dispus sa faci si mici compromisuri.

VARSATOR
Te bucuri de o energie creativa intensa; e timpul sa le arati celor din jur cat de abil si cat de talentat esti. Pune-ti ideile pe hartie, ca sa fii sigur ca nu pierzi nimic important. Seara o vei petrece in compania prietenilor apropiati si te vei bucura de afectiunea si de suportul lor. Sunt posibile unele schimbari semnificative in plan profesional, care-ti pot aduce o crestere a veniturilor castigate. Daca ai de-a face cu persoane straine astazi, fii precaut. N-ar fi rau sa-ti planifici o mica vacanta alaturi de persoana iubita; ai nevoie de odihna.

PESTI
Astazi te simti dintr-o data mai inspirat si iti recapeti optimismul. Acorda-ti putin timp pentru a-ti pune pe hartie gandurile si astfel vei reusi sa scapi de indoielile pe care le-ai tot avut cu privire la viitorul tau. Incearca sa-ti reorganizezi programul de lucru, in asa fel incat sa mai reduci nivelul de stress. Un prieten drag te va convinge sa i te alaturi pentru o distractie in aceasta seara; cu cat te implici mai mult in activitatile prietenilor tai, cu atat mai usor te ve apropia de ei. Activitatile sociale iti pot aduce unele satisfactii; evita astazi sa fii extravagant si nu te implica in tranzactii financiare riscante








 ~ 19 februarie:) ~

Berbec: horoscopul zilei de azi

19 februarie 2011
Seful va anunta ca s-a amanat plecarea in concediul de odihna, din cauza unor lucrari importante cr trebuie finalizate urgent.
Daca nu reusiti sa va temperati nervozitatea, exista riscul sa declansati o cearta cu urmari foarte neplacute.
Pastrati-va calmul si la servici si in discutiile cu membrii familiei! 

Taur: horoscopul zilei de azi

19 februarie 2011
Partenerul de afaceri va reproseaza ca nu va implicati suficient in rezolvarea unor probleme financiare care depind numai de dumneavoastra.
Relatiile cu partenerul de viata sunt si ele tensionate. Din fericire, avetio excelenta capacitate de comunicare si puteti lamuri toate neintelegerile. 

Gemeni: horoscopul zilei de azi

19 februarie 2011
Exista riscul sa fiti implicat intr-un accident de circulatie cu consecinte grave. Circulati cu atentie si evitati traversarile prin locuri nepermise!
Situatia financiara se va imbunatati in scurt timp. Se pare ca vi se mareste salariul sau primti o prima. 

Rac: horoscopul zilei de azi

19 februarie 2011
Va manifestati in mod exagerat dorinta de libertate sentimentala, iar partenerul de viata va intelege gresit. Va sfatuim sa fiti ponderat in afirmatii si sa acordati mai multa atentie relatiilor parteneriale.
Astazi se pare ca nici prietenii nu sunt de acord cu ideile dumneavoastra. Exprimati-va clar, pentru a evita neintelegerile. 

Leu: horoscopul zilei de azi

19 februarie 2011
In cursul diminetii survin evenimente neprevazute care va obliga sa intarziati fata de programul stabilit anterior.
Nu este un moment prielnic pentru a incepe o noua afacere. Riscati un esec care v-ar putea descuraja pe termen lung.
Ascultati cu atentie sfaturile oferite de o persoana mai in varsta! 

Fecioara: horoscopul zilei de azi

19 februarie 2011
S-ar putea sa pierdeti o afacere avantajoasa din cauza intarzierii mijlocului de transport. Nu merita sa va consumati, pentru ca astazi sunteti predispus la accidente vasculare care ar putea sa va afecteze grav sanatatea.
Incercati sa va relaxati si sa va detasati de problemele cotidiene! Ganditi-va ca "nu au intrat zilele in sac" si vor aparea si alte oportunitati. 

Balanta: horoscopul zilei de azi

19 februarie 2011
In cursul diminetii aveti multe drumuri de facut si s-ar putea sa pierdeti o suma de bani din cauza neatentiei.
Nu luati in tragic cele petrecute si nu va descarcati nervii asupra familiei! 

Scorpion: horoscopul zilei de azi

19 februarie 2011
Sunteti indispus din cauza ca ati pierdut o colaborare sau ati facut o investitie nerentabila. Aveti senzatia ca nimic nu va reuseste si ca toti sunt impotriva dumneavoastra.
Pentru a iesi din starea de pesimism care v-a cuprins, va sfatuim sa va relaxati. Nu refuzati invitatiile prietenilor! 

Sagetator: horoscopul zilei de azi

19 februarie 2011
Primiti musafiri din alta localitate si sunteti nevoit sa va schimati complet programul. Oaspetii va roaga sa-i insotiti pentru rezolvarea unor probleme urgente de sanatate.
In partea a doua a zilei, un prieten apropiat va da o veste neplacuta. 

Capricorn: horoscopul zilei de azi

19 februarie 2011
In prima parte a zilei sunteti hotarat sa rezolvati o problema financiara care va framanta de mai mult timp.
Daca vi se propune asocierea intr-o afacere, ar fi bine sa nu o refuzati. Cu eforturi mici si riscuri minime, puteti obtine un beneficiu important pentru bugetul familiei. Tineti cont si de opinia partenerului de viata! 

Varsator: horoscopul zilei de azi

19 februarie 2011
Un barbat mai in varsta va ajuta sa rezolvati o problema sentimentala. Ar fi bine sa aveti incredere in sfaturile lui si sa va temperati orgoliul.
Seara s-ar putea sa aflati depre problemele grave de sanatate ale unei cunostinte si sa va schimbati programul pentru zilele urmatoare. 

Pesti: horoscopul zilei de azi

19 februarie 2011
Nervozitate va poate crea probleme la locul de munca si in relatiile cu partenerul de viata. Se pare ca starea dumneavoastra sre drept cauze un esec in afaceri si pierderea unei sume de bani.
Va sfatuim sa va pastrati calmul, altfel riscati sa faceti gesturi necontrolate si sa tensionati relatiile sentimentale.


18 Februarie:)

Berbec: horoscopul zilei de azi
18 februarie 2011
Sunteti tentat sa va angajati in mai multe activitati in acelasi timp. Nerabdarea si nervozitatea va pot reduce randamentul.
Va sfatuim sa fiti foarte atent in activitatea profesionala, pentru a evita intarzierile si greselile, care va pot atrage reprosuri din partea sefilor.


Taur: horoscopul zilei de azi

18 februarie 2011
Se anunta o zi tensionata, din cauza colaborarii dificile cu un partener de afaceri. Se pare ca aveti opinii diferite in ceea ce priveste o investitie importanta.
Va recomandam sa va temperati impulsivitatea. Daca reusiti sa evitati o cearta, situatia se va rezolva in scurt timp.

Gemeni: horoscopul zilei de azi

18 februarie 2011
Se pare ca nu sunteti in apele dumneavoastra. Va sfatuim sa nu va asumati noi responsabilitati, pentru ca riscati sa va irositi energia.
Sunteti predispus la stari depresive si accidente vasculare. Pastrati-va calmul!
Ar fi bine sa tineti cont de sfaturile unei persoane mai in varsta. 


Rac: horoscopul zilei de azi

18 februarie 2011
Aveti tendinta de a deveni impulsiv. Va sfatuim sa fiti prudent in tot ce faceti.
Dupa-amiaza primiti o suma importanta de bani. S-ar putea sa fie vorba despre o recompensa pentru rezultatele bune pe plan profesional. 



Leu: horoscopul zilei de azi

18 februarie 2011
Este posibil sa aveti probleme de sanatate din cauza oboselii acumulate si a starii de tensiune in care va aflati. Ar fi bine sa reduceti ritmul de munca si sa va dozati efortul.
De asemenea, va sfatuim sa evitati luarea deciziilor importante in domeniul afacerilor. 


Fecioara: horoscopul zilei de azi

18 februarie 2011
Deveniti irascibil din cauza surmenajului. Va sfatuim sa evitati activitatile care necesita efort si putere de concentrare. Puteti sa va ocupati de probleme casnice.
Nu raspundeti la provocarile unui barbat mai in varsta! 



Balanta: horoscopul zilei de azi

18 februarie 2011
In cursul diminetii sunteti putin cam agitat si nu resusiti sa va controlati impulsivitatea. Riscati sa provocati discutii aprinse.
Va sfatuim sa va dedicati activitatilor de rutina.
De asemenea, ar fi bine sa circulati cu prudenta, pentru ca sunteti predispus la accidente de circulatie.


Scorpion: horoscopul zilei de azi

18 februarie 2011
S-ar putea sa aveti o discutie aprinsa cu o persoana tanara si sa spuneti cuvinte jignitoare la adresa acesteia.
Exista pericolul sa fiti implicat intr-un accident de circulatie. Va sfatuim sa amanati calatoriile cu autoturismul.
Evitati speculatiile financiare!


Sagetator: horoscopul zilei de azi

18 februarie 2011
Desi treceti printr-o perioada dificila pe plan financiar, reusiti sa ramaneti optimist si incercati sa va mobilizati partenerii de afaceri.
Sunteti predispus la accidente. Va sfatuim sa dati dovada de prudenta in tot ce faceti. 

Capricorn: horoscopul zilei de azi

18 februarie 2011
In prima parte a zilei, sunteti nemultumit de tot ce se petrece si aveti tendinta de a contrazice pe toata lumea.
Va recomandam sa acordati mai multa atentie familiei si, mai ales, partenerului de viata. Impreuna, puteti rezolva o problema financiara.

Varsator: horoscopul zilei de azi

18 februarie 2011
V-ati propus sa faceti ceva folositor pentru casa. Puteti sa va bazati pe intuitie.
In partea a doua a zilei s-ar putea sa aveti mici probleme de sanatate, trecatoare.
Va recomandam sa acordati mai mult timp odihnei si relatiilor sentimentale. 


Pesti: horoscopul zilei de azi

18 februarie 2011
Se pare ca deveniti irascibil din cauza schimbarilor de program. Daca nu va temperati nervozitatea, riscati sa stricati relatiile cu colegii de serviciu si cu partenerul de viata.
Concentrati asupra activitatilor ce nu suporta amanare!
Va recomandam sa evitati speculatiile de orice fel. 
sex, porn,  xxx,  fuck, bank , european bank, facebook,  forex , business , banks, money www.http://bestcheapautoinsurance.comwww.Mesothelioma.com , BNR, BCR, comisioane, valuta,





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu