FA BANI PRIN PAYPAUL CU SITEUL TAU CLICK PE RECLAMA PENTRU MAI MULTE DETALII


18 februarie 2011

FILME



 The Hangover 2 (2011)



        În continuarea aventurilor din primul film, Phil - Bradley Cooper, Alan - Zach Galifianakis, Stu - Ed Helms şi Doug - Justin Bartha călătoresc în Thailanda pentru nunta lui Stu. 
        Speriat de consecinţele extremele ale petrecerii burlacilor din Las Vegas, acesta a ales o distracţie mult mai cuminte: un simplu brunch! Dar lucrurile nu se petrec întotdeauna conform planurilor, iar cei patru se vor trezi iarăşi într-o aventură cu totul şi cu totul sălbatică prin primitoarea Thailandă.
Premiera in Romania : 3 iunie 2011
 

 The Killer Inside Me 2011 

 

  the-killer-inside-me-2011  Bazat pe un roman de Jim Thompson, remake al filmului cu acelaşi titlu din 1976, The Killer Inside Me ne face cunoştinţă cu Lou Ford, un poliţist respectat din Texasul de vest care ascunde sub masca amabilităţii un psihopat feroce.
    Desi pare calm, rabdator si chiar plictisitor, Lou Ford ascunde un secret intunecat si sumbru, care isi are radacinile in copilarie si care il transforma din cand in cand dintr-un om al legii intr-un criminal sociopat si maniac. In adolescenta, Lou a abuzat sexual o fata si a fost pe punctul de a fi trimis la inchisoare pentru aceasta infractiune, insa fratele sau adoptat pe nume Mike a luat vina asupra lui si l-a salvat de rusine. In prezent, Lou Ford are o relatie amoroasa stabila cu profesoara Amy Stanton, ceea ce nu il impiedica sa se implice intr-o aventura de tip sadomasochist cu prostituata Joyce Lakeland. Atunci cand bestia din el incepe sa ucida oameni fara discriminare, este responsabilitatea unui procuror local sa-l demaste pe Lou Ford ca fiind un criminal psihopat.

Premiera in Romania: 25 martie 2011

 

World Invasion: Battle Los Angeles 2011



world-invasion-battle-los-angeles-2011 





Battle Los Angeles - Omenirea este atacată de o rasă extraterestră hotărâtă să nu mai lase nimic viu pe faţa Pământului. Firava contraofensiva umană este descrisă din perspectiva unui pluton de soldaţi din Los Angeles care nu se vor da în lături de la niciun sacrificiu pentru a fi siguri că înfrângerea va veni măcar o secundă mai târziu sau victoria măcar o secundă mai devreme.

Premiera in Romania : 1 aprilie 2011

 

Cars 2 - 2011



cars-2-2011 
       
        


      Lightning McQueen (Owen Wilson) revine pe pistă în această continuare a succesului din 2006, însoţit de cel mai bun prieten al său, mototolitul entuziast Mater. Cei doi se vor vedea nevoiţi să depună toate eforturile pentru a ieşi cu fruntea sus dintr-o nouă intrigă, iar de această dată aventurile îi vor conduce pe tot cuprinsul globului.

Premiera in Romania : 24 iunie 2011



 

Cowboys & Aliens 2011



cowboys-aliens-2011 
         Regizorul John Favreau, cu o carieră impresionantă în superproducţii, regizează filmul eveniment al verii 2011, care combină genul western clasic cu genul SF într-o manieră cu totul originală: Cowboys & Aliens. Daniel Craig şi Harrison Ford sunt protagoniştii filmului, conduşi de o echipă de realizatori de top: Steven Spielberg, Ron Howard, Brian Grazer, Alex Kurtzman şi Roberto Orci.  
        Cowboys & Aliens este un thriller de acţiune care ne va purta prin Vestul Sălbatic, unde un cowboy singuratic va conduce o revoltă împotriva terorii venite din alt Univers.

Premiera in Romania - 26 august 2011



The Roommate 2011



the-roommate-2011 
           
       O tânără studentă în primul an la facultate se mută în cămin alături de colega ei, Rebecca. Deşi la început se împacă foarte bine, cele două îşi dau seama că nu-i chip să convieţuiască în pace în momentul când Rebecca începe să se comporte ciudat. Apoi, lucrurile scapă complet de sub control.

Premiera in Romania : 8 aprilie 2011


 

 

Source Code 2011

source-code-2011 





     Colter, un soldat inclus într-un program guvernamental anti-tero, foloseşte tehnologii revoluţionare pentru a se teleporta în imediata proximitate a unui tren aruncat în aer într-un atentat.        
      Colter va trebui să trăiască şi să retrăiască sângerosul eveniment până va reuşi să descopere mintea criminală din spatele acestuia.

 

 

 

 

Kung Fu Panda 2


  kung-fu-panda-the-kaboom-of-doom-2011 


      


          



               Po trăieşte acum o viaţă liniştită, cunoscut ca legendarul luptător dragon. Alături de maeştrii în artele marţiale Cei Cinci Furioşi, protejează Valea de orice pericol, doar că pacea tuturor este ameninţată de un villain formidabil. Acesta plănuieşte să folosească o armă de neoprit pentru a cuceri întreaga Chină şi a şterge tradiţia kung fu de pe faţa pământului. Numai Po şi prietenii săi pot înfrunta această ameninţare, iar principalul atu al eroului va fi chiar originea sa misterioasă.

 

 

Sanctum 2011 

  sanctum-2011

        Un action-thriller alert despre o echipă de scafandri aflată într-o expediţie magnifică spre cel mai frumos, neexplorat şi puţin accesibil sistem de peşteri subacvatice din lume.
        Din expediţie fac parte Frank Mcguire - Richard Roxburgh - un explorator individualist şi fiul său de 17 ani, Josh, venit în formă de protest, precum şi miliardarul Carl Hurley - Ioan Gruffudd, al cărui scop este să submineze expediţia.

 

 

 

 

 

 

Green Lantern 2011 

    Green Lantern (Lanterna Verde) este un film SF cu super eroi, bazat pe acelasi personaj din seria benzilor desenate DC Comics. Intr-un Univers vast si pe atat de misterios, o forta mica, dar puternica, a existat de milenii. Protectori ai pacii si justitiei, ei se numesc Corpul Lanternelor Verzi. O fratie de luptatori formata din rase diferite, soldati recrutati din toate colturile Universului, ce au jurat sa mentina pacea intergalactica, cu ajutorul unor inele ce ii ofera fiecarui membru ai Lenternelor Verzi puteri de super erou. Cand un nou inamic pe nume Parallax, ameninta sa distruga balanta puterii in Univers, soarta Lanternelor Verzi si a Pamantului se afla in mainile celui mai nou recrut al lor, primul pamantean selectionat pentru Corp, Hal Jordan.
       Hal (Ryan Reynolds) este un pilot de teste foarte talentat si obraznic, iar Lanternele Verzi au un mic respect pentru oameni, motiv pentru care, in Corpul Lanternelor Verzi nu a mai fost niciodata recrutat vreun alt om. Dar cu siguranta, Hal este piesa lipsa a acestui puzzle si datorita determinarii si vointei lui, el are ce nici un alt membru al Corpului nu poseda, umanitate. Cu incurajarile venite din partea camaradului sau pilot si totodata iubita din copilarie, Hal va invata sa-si foloseasca noile puteri si sa gaseasca curajul necesar pentru a-si depasi temerile. Facand asta, va dovedi ca nu este doar cheia infrangerii lui Parallax, dar si cel mai puternic membru al Lanternelor Verzi care a existat vreodata.

 Scream 2011 

 

         

La 10 ani dupa ce criminalul in serie Ghostface nu a mai facut nicio victima si de cand Sidney Prescott (Neve Campbell) a plecat din orasul natal pentru a uita ororile petrecute in trecut, jurnalista Gale Weathers (Courteney Cox) s-a casatorit cu seriful Dewey Riley (David Arquette) si a scris sase carti, insa in prezent este lipsita de inspiratie.
Dupa ce Prescott revine in oras pentru a participa la promovarea cartii in care a fost si el protagonist, seria de crime reincepe brusc iar tinerii politisti Hoss si Hicks sunt insarcinati sa conduca investigatia, ajutati de catre Gale Weathers.















 

Transformers: Dark of the Moon 2011


 

 

 

 

Atacul decepticonilor începe! Optimus Prime şi echipa lui de autoboţi încearcă să le facă faţă pentru a 3-a oară. Vor reusi? The Fallen şi Megatron îşi vor uni forţele şi îi vor distruge? Sau autoboţii Skids, Mudflap, Ratchet ,Bumblebee, Sideswipe, Ironhide şi Optimus Prime vor supravieţui? Raspunsurile le veti afla pe data de 1 iulie 2011, cand v-a avea loc premiera filmului in Romania.

 

  

 

 

Hall Pass (2011)


Genul: Comedie
Regia: Bobby Farrelly, Peter Farrelly
Scenariul: Pete Jones, Peter Farrelly
Data lansarii: 22 aprilie 2011 (România)
Titlu alternativ: (Concediu de la căsnicie)

După mai mulți ani de căsnicie, sunt sigur că s-ar găsi destui care să se bucure de un concediu de la viața maritală, măcar pentru o săptămână. Rick și Fred sunt doi astfel de bărbați, prieteni buni și căsătoriți de ani buni, care primesc de la soțiile lor șansa de a se bucura de câte o sptămână de libertate totala burlăcească. Lucrurile scapă însă de sub control când bărbații descoperă că și soțiile lor se bucură de aceeași libertate.



Unknown




Data lansarii: 18 februarie 2011 (România)
Titlu alternativ: (Necunoscutul) 
Genul: Drama, Mister, Thriller 
Regia: Jaume Collet-Serra

Scenariul: Oliver Butcher, Stephen


După o lungă stare de comă, un bărbat se trezește, numai pentru a descoperi că identitatea i-a fost furată de altcineva. De crezut nu-l crede însă nimeni, nici măcar propria sa soție. Astfel, pentru a dovedi că nu e nebun și pentru a scoate la iveală adevărul, el va fi nevoit să demonstreze că este într-adevăr persoana care se pretinde a fi. Nu o va face singur, el fiind ajutat de – ceva ce nu putea lipsi dintr-un film american – o tânără femeie. 


Sinopsis London Boulevard






LONDON BOULEVARD. Bulevardul crimei” este debutul regizoral al lui William Monahan, scenaristul laureat cu Oscar pentru The Departed, şi spune povestea unui fost puşcăriaş care încearcă să-şi refacă viaţa alături de o actriţă singuratică. Protagoniştii acestui thriller sofisticat sunt Colin Farrell şi Keira Knightley, în rolurile a doi îndrăgostiţi care trebuie să scape de unul din cei mai periculoşi gangsteri din Londra.

După trei ani după gratii, Mitchel (Colin Farrell) iese din închisoarea Pentonville cu cele mai curate intenţii. Dar cînd Billy (Ben Chaplin), prietenul său de-o viaţă, îi propune să participe la o lovitură în schimbul unui loc unde să stea, Mitchel cedează şi acceptă. Încurcat în propriul trecut, Mitchel începe să se apropie de Charlotte (Keira Knightley), o vedetă de cinema ascunsă într-o vilă din Holland Park, mereu vânată de hoarde de fotoreporteri. Mişcat de frumuseţea şi de vulnerabilitatea femeii, Mitchel îşi asumă imediat rolul de protector al ei, apărând-o de fotografi sau de fani agresivi, ca şi de planul lui Billy de a-i jefui casa şi de a-i fura maşinile scumpe, de colecţie. 



No Strings Attached

 

 

 Gen film: Comedie, Romantic, Dragoste  

      

 

    Emma (Natalie Portman) şi Adam (Ashton Kutcher) sunt prieteni de-o viaţă. E suficientă o noapte de sex pentru ca totul să rişte să se ducă pe apa sâmbetei. Pentru a-şi proteja relaţia de prietenie, cei doi fac un pact şi decid să aibă o relaţie strict “fără obligaţii.” “Fără obligaţii” înseamnă fără gelozie, fără aşteptări, fără certuri, fără flori, fără alinturi. Înseamnă că fiecare are voie să facă orice vrea, cu cine vrea, în orice loc public vrea, atâta timp cât niciunul nu se va îndrăgosti. Acum se pune întrebarea: poţi face sex cu cineva fără să cazi în mrejele iubirii? Oare va supravieţui prietenia lor? ...

 


The Eagle

 

 Gen film: Acţiune, Aventuri, Dramă, Istoric

 

 

       În Britania secolului al 2-lea, doi bărbaţi, un sclav şi stăpânul său, se aventurează dincolo de lumea ştiută de ei pentru a purcede într-o călătorie primejdioasă care îi va face să încalce limitele loialităţii şi trădării, ale prieteniei şi urii, ale laşităţii şi eroismului. Aventura epopeică ACVILA LEGIUNII A IX-A este regizată de Kevin Macdonald şi produsă de Duncan Kenworthy, după un scenariu de Jeremy Brock, care a adaptat romanul clasic al lui Rosemary Sutcliff, The Eagle of the Ninth.

 

Season of the Witch

 

 

Gen film: Aventuri, Dramă, Fantastic

 

În vremuri de mult uitate, într-un ţinut devastat de războaie, ultimii Cruciaţi se întorc acasă, pentru a-şi regăsi pământurile pustiite de ciumă. Cardinalul (Christopher Lee – Lord of the Rings) e convins că groaznica molimă este un blestem al iadului, adus asupra oamenilor de către vrăjitoarea cea neagră. Ea vede slăbiciunile ascunse adânc în inimile tuturor. Şi ceea ce vede, foloseşte împotriva lor. Behmen (Nicolas Cage – National Tresure, Knowing, Ghost Rider), un erou al cruciadelor, împreună cu Felson (Ron Perlman - Hellboy), tovarăsul său de arme, sunt aleşi să o ducă pe strania femeie la o mănăstire izolată, unde călugării, printr-un străvechi ritual, vor îndepărta blestemul.  

 

 The Dilemma

 

 

Gen film: Comedie

 

  

   Vince Vaughn şi Kevin James sunt protagoniştii comediei regizate de Ron Howard şi produse de Brian Grazer, despre un bărbat care descoperă că ceea nu-i spui celui mai bun prieten al tău e la fel de important ca ceea ce faci pentru el. Jennifer Connelly, Winona Ryder, Channing Tatum şi Queen Latifah li se alătură în comedia Cum s-o dai să fie bine?/The Dilemma, despre cât de departe poate merge o prietenie între doi bărbaţi înainte de a le exploda totul în faţă.


The Spook's Apprentice

 

 

Gen film: Fantastic

 

 

 

Thomas Ward este al şaptelea fiu al unui al şaptelea fiu şi a fost dat în ucenicie Vraciului din părţile locului. Misiunea lui este grea. Vraciul este neprietenos şi mulţi ucenici au dat greş înaintea lui. Vrând-nevrând, Thomas trebuie să înveţe să alunge stafiile, să întemniţeze vrăjitoare şi să supună duhurile. Dar, după ce este păcălit să o elibereze pe Mama Malkin, cea mai rea vrăjitoare din Comitat, iadul se dezlănţuie. 

 

The Terminator 5

 

 

Gen film: Acţiune, Dramă

 

 

Un om de stiinta in varsta de 60 de ani lucreaza la imbunatatirea replicarii celulelor, fapt  care va servi drept aspect fizic pentru t-1000.
 John Connor va calatori foarte mult in timp cu un nou inamic pe urmele sale. Avand in vedere ca McG a declarat ca incearca sa il readuca pe Robert Patrick inapoi pentru cel de-al 5 lea film, nu este exclus ca acest inamic sa fie un nou / vechi T-1000 care tot incearca sa il anihileze pe John Connor.
“Termiantor 5 va fi o cursa infernala pentru John Connor, care va ajuta fortele militare din trecut sa lupte impotriva robotilor care au gasit o cale de a transporta inapoi in timp si alte masinari de calibru mai mare.” 




Jeepers Creepers 3: Cathedral

 


Gen film :Horror

 


      Trish Jenner este mama adolescentului Darry, tânăr ce şi-a primit numele în amintirea fratelui lui Trish, Darry Jenner, pe care aceasta l-a pierdut în urmă cu 23 de ani.
Trish are coşmaruri curente, groaznice, în care fiul ei suferă aceeaşi soartă ca şi fratele ei, ucis de Creeper. Determinată să facă orice pentru ca fiul ei să nu cadă în mâinile monstrului, Trish, care acum este o femeie puternică şi bogată, îşi promite să termine odată pentru totdeauna cu Creeper.
   

I Am Number Four

 

 Gen film: Acţiune, SF, Thriller

 

 

 

         I Am Number Four spune povestea a nouă copii cu puteri extraordinare şi-a însoţitorilor lor, singurii supravieţuitori ai unui război de pe planeta lor natală, Lorien. Ei s-au stabilit pe Terra, protejaţi fiind de o vrajă datorită căreia nu pot fi ucişi decât într-o anumită ordine. Duşmanii lor au ucis deja trei, iar protagonistul este, desigur, numărul patru. Acesta, care pe Pământ se va numi John Smith, se ascunde în oraşul Paradise, Ohio, unde va face tot posibilul să supravieţuiască şi să-şi învingă inamicii.

sex, porn,  xxx,  fuck, bank , european bank, facebook,  forex , business , banks, money www.http://bestcheapautoinsurance.comwww.Mesothelioma.com , BNR, BCR, comisioane, valuta,

 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu