FA BANI PRIN PAYPAUL CU SITEUL TAU CLICK PE RECLAMA PENTRU MAI MULTE DETALII


19 februarie 2011

FILMUL SERII LA TV



28 Februarie


20:30, Luni (28 februarie), PRO TV

 

Nu da înapoi

 

Jake Tyler (Sean Faris) s-a mutat de curând în Orlando (Florida) cu familia lui. Starul echipei de fotbal a liceului în oraşul natal este acum doar un "outsider" cu o reputaţie de scandalagiu.
La invitaţia colegei sale Baja (Amber Heard), Jake se hotărăşte să meargă la o petrecere la care este trezeşte, fără voia lui, în mijlocul unei lupte cu Ryan McDonald (Cam Gigandet).
În timp ce este umilit şi învins în luptă, un coleg îi povesteşte despre Artele Marţiale Combinate (Mixed Martial Arts - MMA) şi îl prezintă mentorului său, Jean Roqua (Djimon Hounsou din "Diamante însângerate" şi "În America").
Jake înţelege imediat că MMA nu este o simplă luptă de stradă, ci mai degrabă o formă de artă, pe care îşi doreşte să o stăpânească.


Pentru prima oară în cinematografele din România, un film despre Artele Marţiale Mixte! Acestea reprezintă platforma competiţională în care se întrec luptători din stiluri diferite, sub un set de reguli reduse, care permit atât lupta în picioare, cât şi cea la sol. Procedeele permise sunt loviturile în picioare şi la sol, proiectările, strangulările şi tehnicile articulare.

Sub bagheta regizorală a lui Jeff Wadlow ("0Cry Wolf"), Sean Faris ("Sleepover", "Yours, Mine and Ours"), Amber Heard ("Alpha Dog", "Remember the Daze") şi Djimon Hounsou îşi duc bătăliile aprige cu forţă interioară şi fair-play. Filmul este o demonstraţie despre cum trebuie să acceptăm că fiecare dintre noi are propria luptă de dus şi despre datoria morală pe care o avem faţă de noi înşine de a nu renunţa niciodată, de a nu ne lăsa învinşi. În nicio luptă.



 




1:00, Marţi (1 martie), Antena 1

 

 

Lege şi ordine: Brigada specială

 

În sistemul justiţiar penal, ofensele sexuale sunt considerate jignitoare. Detectivii care se ocupă cu investigarea acestor crime depravate fac parte dintr-o echipă de elită cunoscută sub numele de Unitatea Specială pentru Victime.
În New York , de crime precum violul, tortura, pedofilia şi abuz de copii se ocupă o echipă specială a departamentului de poliţie. Formată din Olivia Benson, ea însuşi victima unui viol în copilărie, detectivul Elliot Stabler, familist convins ce încearcă să-şi protejeze familia de ororile lumii, John Munch, fost criminalist în Baltimore, Fin Tutuola, poliţist uns cu toate alifiile, şi căpitanul Donald Cragen, şeful lor. Crimele cu care se confruntă sunt dureroase, emoţionale, tulburătoare, înspăimântătoare şi care lasă cicatrici adânci. Şi, pe zi ce trece, sunt din ce în ce mai multe...
 


2:00, Marţi (1 martie), Antena 1

 

 

 

 

Situaţie critică

 

Jeffers (Treat Williams) e ofiţer de securitate la o uzină nucleară. În momentul în care uzina e pe cale de a fi dezactivată, un grup terorist condus de Samson (Udo Kier)pătrunde în incintă având ca scop detonarea materialului nuclear. După ce poliţiştii locali şi restul de muncitori în uzină sunt ucişi, Jeffers şi Janine (Lori Loughlin) rămân în postura de eroi salvatori, fiind singurii care îi mai pot înfrunta pe terorişti

 

 

 




    22:30, Luni (28 februarie), Kanal D



Dragoni americani

 

După 7 luni petrecute într-o misiune sub acoperire, Tony Luca, un poliţist din New York îşi vede zădărnicite eforturile de Rocco, un criminal aflat în slujba mafiei, care îl deconspiră. După o adevărată bătălie, Rocco reuşeşte să scape de oamenii legii, iar Tony îşi vede cariera serios zdruncinată de acest eşec. I se încredinţează însă o nouă misiune: ancheta cazului Noda.La locul crimei Tony descoperă o singură dovadă: un origami din hârtie de orez. Folosindu-se de reţeaua mondială de calculatoare a poliţiei, Tony intră în contact cu detectivul sud-coreean Kim, care are şi el un origami identic, găsit la locul unei crime. Kim i se alătură imediat, dar colaborarea lor nu merge prea bine la început. Însă cum crimele continuă iar cei doi se fac "remarcaţi" în cartierele crimei organizate, pericolele nu întârzie să apară. Kim îi destăinuie partenerului sau ca floarea de hârtie este însemnul celui mai periculos asasin din lume, Kuro-Nai, un maestru în artele marţiale cu legături strânse cu un sindicat al crimei, Societatea Lotusului Negru. Kim este interesat personal de Kuro-Nai pentru că acesta i-a ucis familia.Strângând informaţii, cei doi poliţişti descoperă că faimosul asasin lucrează in America împreună cu mai vechiul cunoscut al lui Tony, Rocco. Planul lor este să îi ucidă pe sefii Mafiei şi Yakuzei, Paul Fiorino şi Akira Matsuyama însă, după ce le asigură ţintelor securitatea, cei doi poliţişti îi atacă pe asasini chiar în bârlogul lor. Miza este personală, căci Tony descoperă că Rocco este asasinul părinţilor săi, iar acţiunea este cu adevărat explozivă.

 

20:30, Joi (24 februarie), PRO TV

 

 

New York Taxi

 

 

După cele trei părţi de real succes comercial ale francezilor, americanii importă ideea şoferului de taxi care se descurcă în absolut orice situaţie şi poziţie a maşinii sale năzdrăvane şi o pune pe năvalnica Queen Latifah să conducă. La efectele speciale se adaugă deci o doză maxi de umor. Mai ales că americanii preferă ca partenerul ei să fie un poliţist cam mototol, iar spărgătoarele de bănci pe urmele cărora pornesc cei doi să fie manechine brazilience.

Ca şi în modelul francez, filmul acesta se dezlănţuie în spectaculoase curse-urmărire, gen în care americanii şi-au dat doctoratul.





1:45, Vineri (25 februarie), Antena 1

 

 

C.I.A.: Nume de cod Alexa

 

 

 

Un cuplu de terorişti trece printr-o perioadă foarte debusolantă atunci când colega lor de "rele" este capturată de către agenţii C.I.A. Agenţii au cea mai bună strategie în a distruge nucleul de terorişti. După mai multe încercări, Alexa este convinsă de către agenţi să fie de partea C.I.A. în acţiunea care are ca scop răpunerea foştilor ei colegi.


23:00, Joi (24 februarie), Kanal D 


Şaptezeci şi cinci

 

Distracţia devine fatală pentru o gaşcă de studenţi puşi pe şotii. Sătui de toceală pentru examenele de sfârşit de semestru la o universitatea de prestigiu, ei inventează un joc numit "75". Regulile jocului sunt simple - fiecare participant formează un număr de telefon la întâmplare şi trebuie să înspăimânte persoana de la capătul firului timp de 75 de secunde. Până la finele examenelor, 75 devine distracţia favorită pentru studenţii din campus, iar unul dintre cei mai bogaţi invită gaşca la vila sa din Colorado pentru un week-end nebun de petrecere. Dar atunci când unul din membri găştii sună din greşeală persoana greşită şi victima întoarce foaia, spaimele în joacă devin mult prea reale iar casa se transformă într-o capcană a morţii. Măcelul din film este inspirat dintr-o poveste reală.

 


 

20:30, Miercuri (23 februarie), PRO TV

 

Închisoarea infernului

Lui Louis Burke, un poliţist canadian, i se încredinţează misiunea de a investiga moartea unor prizonieri şi a unor gardieni dintr-o închisoare. Bun cunoscător al artelor marţiale, Louis se impune prin abilităţile sale şi astfel reuşeşte să-şi salveze viaţa şi să se facă respectat într-o lume violentă. Ajutat de alţi doi prizonieri, el reuşeşte să afle adevărul cu privire la îngrozitoarele crime.








1:00, Joi (24 februarie), Antena 1

 

 

Fără alibi

 

Bob Lessing, un om de afaceri bogat, se îndrăgosteşte de Camille, o femeie misterioasă. Aceasta este trimisă de iubitul ei Vic Haddock, un criminal, care-l confundă pe Bob cu fratele lui, care îi furase lui Vic o mare sumă de bani, destinaţi drogurilor.  

 

 

 

   23:00, Miercuri (23 februarie), Kanal D 

 

Grizzly Park

 

Parte dintr-un program de reabilitare, opt tineri sunt trimişi să muncească în folosul comunităţii, timp de o săptămână, într-o rezervaţie numită Grizzly Park. În aceeaşi pădure se află şi un criminal în serie care este gata oricând să ia viaţa primului întâlnit în cale, însa în pădure acesta nu e singurul însetat de sânge.
 

20:30, Marţi (22 februarie), PRO TV

Foc încrucişat

 

După ce studentul Jake Lo (Brandon Lee) este întâmplător martorul unei crime, ajunge să fie ţinta a două bande mafiote rivale. Trădat de agenţii federali care ar fi trebuit să-i asigure protecţia, Jake descoperă că nu poate avea încredere decât într-o singură persoană: Mace Ryan, un poliţist din Chicago obsedat de propria meserie, care-i aminteşte tânărului de tatăl său, mort cu mulţi ani în urmă. Pentru a-şi reabilita numele, dar şI pentru a-şi salva viaţa, Jake trebuie să colaboreze cu Ryan, sperând ca împreună să-i poată aduce pe liderii crimei organizate în faţa justiţiei.
 

 

 

20:20, Marţi (22 februarie), Antena 1

Praf şi pulbere: Dreptate pe cont propriu

 

Statele Unite ale Americii, 2007, film de acţiune, 95 minute (12)

regizor: Tripp Reed
scenarist: Joe Halpin, Brian Strasmann
compozitor: David Wurst, Eric Wurst
operator: Jas. Shelton
producător: Andrew Stevens
monteur: Vanick Moradian


Distribuţia: 
Kevin Sorbo (Nick Prescott)
Yvette Nipar (Kate Jensen)
Haley Ramm (Samantha Jensen)
Gail Cronauer (Emma Prescott)
Jennifer Sipes (Crystal Martin)

După asasinarea a doi martori citaţi în procesul împotriva traficantului de droguri Octavio Perez, numai Kate Jensen şi încă trei agenţi FBI pot salva totul.

23:30, Marţi (22 februarie), Kanal D

 

Afaceri murdare

 

Când tatăl său moare într-un misterios accident aviatic, avocatul Nick George acceptă îndoit oferta bilionarului Tripp Darling de a prelua slujba tatălui său, aceea de avocat consilier pentru obscen de bogata şi influenta familie Darling.
În decursul primelor sale zile ca avocat personal al familiei Darling, Nick descoperă câteva dintre nenumăratele nevoie legale - şi ilegale - ale copiilor acestei familii.


21. Februarie

  20:30, Luni (21 februarie), PRO TV

Ciclopul


Împăratul Tiberius îi ordonă celui mai curajos general al său, Marcus, să facă tot ce-i stă în putinţă pentru a-i veni de hac unui ciclop fioros din cale afară care face ravagii pe teritoriul ţării. De asemenea, el nu vrea ca ciclopul să fie ucis, ci capturat şi adus în Roma ca pe un premiu. Bravul general reuşeşte să ducă la bun sfârşit misiunea ce părea aproape imposibilă, dar situaţia capătă o turnură neaşteptată. În cele din urmă, ciclopul şi generalul se aliază pentru a-i învinge pe coruptul împărat şi pe nepotul acestuia.

 

 

 

 

1:00, Marţi (22 februarie), Antena 1

 

Lege şi ordine: Brigada specială

 

 

In sistemul justiţiar penal, ofensele sexuale sunt considerate jignitoare. Detectivii care se ocupă cu investigarea acestor crime depravate fac parte dintr-o echipă de elită cunoscută sub numele de Unitatea Specială pentru Victime.
În New York , de crime precum violul, tortura, pedofilia şi abuz de copii se ocupă o echipă specială a departamentului de poliţie. Formată din Olivia Benson, ea însuşi victima unui viol în copilărie, detectivul Elliot Stabler, familist convins ce încearcă să-şi protejeze familia de ororile lumii, John Munch, fost criminalist în Baltimore, Fin Tutuola, poliţist uns cu toate alifiile, şi căpitanul Donald Cragen, şeful lor. Crimele cu care se confruntă sunt dureroase, emoţionale, tulburătoare, înspăimântătoare şi care lasă cicatrici adânci. Şi, pe zi ce trece, sunt din ce în ce mai multe...
  

 

 

 

2:00, Marţi (22 februarie), Antena 1

 

 

 

Despărţirea de casă

 

Jason Robards şi Eva Marie Saint joacă în această poveste tristă despre un cuplu care trebuie să se obişnuiască cu plecarea fiului la studii şi cu o veste devastatoare. Lonny, fiul lui Lloyd şi Evelyn, a primit o bursă de baschet şi părăseşte pentru prima oară casa părintească. Viaţa în campus îi rezervă multe surprize, dar pe când el se implică tot mai mult la şcoală, tatăl său îl presează să petreacă mai mult timp acasă, iar acest lucru provoacă o ruptură între tată şi fiu.

 


 

   22:30, Luni (21 februarie), Kanal D  

 

Delta Force III

 

 

Guvernul american a lansat un nou satelit, nume de cod, IRIS ONE, cu ajutorul căruia putea să detecteze stocurile de droguri din întreaga lume. Primul experiment e făcut în Columbia, iar echipa Delta are ocazia să captureze cocaină aparţinând liderului Cartelului Columbian Salvatore în valoare de un miliard de dolari. Deşi echipa pierde pe unul din oamenii cheie, misiunea e un succes. Salvatore, împreună cu lorzii crimei organizate pun la cale un plan pentru a contraataca acţiunea guvernului american. Ei ameninţă că vor ataca New York-ul cu arme chimice, dacă nu distrug satelitul. Echipa Delta este chemată din nou pentru a rezolva problema şi a scăpa New York-ul de ameninţarea armelor chimice.


 0:30, Marţi (22 februarie), Kanal D

 

 

 

 

Fenomenala Jane

 

 

 

Jane Vasco (Kristanna Loken) şi o nouă unitate guvernamentală secretă trebuie să dea de urma unor ''Neuros'', oameni modificaţi genetic care posedă puteri neurologice extraordinare şi adeseori mortale.
Agentul de la Narcotice, Jane Vasco (Kristanna Loken) şi partenera ei Maureen Bowers (Alaina Huffman) dau peste o tranzacţie de droguri, dar când vor să facă arestări, Jane descoperă că doi dintre ''traficanţi'', Andre (Rob Steward) şi Connor (Noah Danby), fac de fapt parte dintr-o nouă unitate guvernamentală şi se află într-o misiune secretă. Dar în toată confuzia, a văzut şi a auzit mai multe decât trebuia despre o ţintă periculoasă - ceva numit ''neuro'' - şi acum vrea răspunsuri.

   

19 Februarie


  20:30, Sâmbătă (19 februarie), PRO TV

 

Iron Man - Omul de oţel

 

Tony Stark, enigmaticul moştenitor al trustului Stark Enterprises, este un genial inventator şi un investitor căruia nimic nu-i poate sta în cale. Stilul de viaţă lejer al lui Tony rămâne doar o amintire frumoasă atunci când convoiul său este atacat iar el este luat ostatic de un grup de insurgenţi, după un test de arme la care asistase. Rănit de un şrapnel, chiar aproape de inima deja slăbită,trebuie să construiască o armă devastatoare pentru Raza (Faran Tahir), misteriosul lider al insurgenţilor.

     Ignorând cererea răpitorilor, Tony îşi foloseşte puterea minţii şi ingeniozitatea pentru a-şi construi o armură specială, care îi va îngădui să supravieţuiască şi îl ajută să scape din captivitate.
      La întoarcerea în America, Tony trebuie să facă pace cu trecutul său şi să direcţioneze Stark Industries pe un drum nou. În pofida rezistenţei lui Obadiah Shane (Jeff Bridges), mâna sa dreaptă şi directorul Stark Industries, care a preluat controlul absolut al companiei în timpul absenţei sale, Tony munceşte zile şi nopţi în atelier pentru a-şi construi un costum special, un costum- armură care îi va da puteri supraomeneşti pe lângă protecţie fizică.
     Cu ajutorul asistentei sale, Pepper Pots (Gwyneth Paltrow), şi a unui militar în
care are deplină încredere, Rhodey (Terrence Howard), Tony descoperă un complot perfid, cu implicaţii la nivel global. Îmbrăcându-şi puternica armură roşu-aurie, Tony promite solemn să apere lumea de nedreptăţi sub noul său alter-ego, Iron Man.

Cu o armură inteligentă ce a costat milioane de dolari, Iron Man luptă noapte de noapte împotriva fărădelegilor şi-a terorismului. Devenit un respectat justiţiar, Tony începe să cedeze din cauza ritmului în doi timpi al vieţii sale. Într-un târziu, bărbatul va trebui să se confrunte cu un inamic în faţa căruia nu are sorţi de izbândă: el însuşi.

Una dintre seriile originale ale Marvel Comics, "Iron Man" a rulat timp îndelungat şi în mare prosperitate, după prima apariţie a personajului, în "Tales of Suspense", lansat în aprilie 1963. Creat de Stan Lee, Larry Lieber, Don Heck şi Jack Kirby, alter ego-ul lui Iron Man, Tony Stark a fost inspirat parţial de Howard Hughes, excentricul milionar american intrat în legendă. Acest film este primul autofinanţat în întregime de Marvel.


  23:00, Sâmbătă (19 februarie), PRO TV

 

 

Lupta cu înălţimile

 

Filmul este povestea unui tânăr alpinist, PeterGarrett (Chris O'Donnell), care se lansează într-o extraordinară operaţiune de salvare pe vârful K2 (considerat a fi a doua înălţime din lume). Confruntându-se atât cu propriile sale limite cât şi cu elementele de neprevăzut şi necontrolabile ale naturii, Peter îşi riscă viaţa, pentru a o salva pe sora sa Annie (Robin Tunney) şi echipa de alpinişti dispărută, într-o cursă contra cronometru.
Cu ani în urmă, frate şi soră, au fost afectaţi psihic de un oribil accident alpin în care participau alături de părintele lor. Peter s-a hotărât să taie funia tatălui său pentru a-şi salva sora şi pe sine. Ulterior, Peter s-a izolat făcând fotografii ale unor peisaje inedite, în timp ce Annie a urmat visul tatălui său de a escalada cele mai înalte culmi.
Acum este prinsă în capcană, într-un cavou de gheaţă, la o înălţime de 26000 de picioare, o zonă mortală dincolo de limita oricărei puteri de supravieţuire, unde unde corpul omenesc nu poate supravieţui prea mult timp. Orice secundă contează.
Peter cere ajutorul unui grup de alpinişti, care-l include şi pe impulsivul Montgomery Wick (Scott Glenn), pentru a accede la înfiorătorul vârf unde este izolată sora sa. Chiar dacă îl va costa viaţa, este hotărât să-şi răscumpere gestul din trecut, pentru care nu încetase să se simtă vinovat.

20:20, Sâmbătă (19 februarie), Antena 1

 

 

Anaconda 3


Anaconda 3

După ce două creaturi monstruoase - şerpi anaconda modificaţi genetic, ajunşi fiecare la o lungime de 20 de metri - evadează din cuştile de laborator, o echipă de soldaţi, luptători de elită şi oameni de ştiinţă pleacă prin păduri în căutarea şi oprirea lor. Acţiunea trupelor este sub presiunea timpului pentru că şarpele femelă este pe punctul de a naşte alte câteva sute de astfel de asasini naturali, unele dintre cele mai periculoase fiinţe de pe pământ.  





22:20, Sâmbătă (19 februarie), Antena 1 

 

 

GoldenEye




Îi ştiţi numele... Îi ştiţi numărul... Nu are nici o limită, nici o teamă, este de neînlocuit! Când planeta e în pericol şi ameninţarea este reală, doar un singur om poate acţiona.

Nici în vacanţă James nu stă degeaba. Tot timpul cu ochii după femei frumoase, agentul nostru îşi găseşte naşul de data aceasta. Întâlnirea cu frumoasa, dar periculoasa, Xenia Onatopp, membră a Mafiei ruseşti, îi pune capac. Xenia urmărea să-l fure pe Tiger, prototipul unui elicopter utilat cu cea mai înaltă tehnologie. În acelaşi timp, Natalya Siminova, expertă în calculatoare, este şocată când echipa ei este distrusă de către generalul Ourumov, şeful Natalyei, care fură ce mai sofisticată armă, Goldeneye - un satelit ce putea distruge orice echipament electronic. Bond este trimis să descopere cine are controlul armei şi împreună cu Natalya descoperă că duşmanul este o veche cunoştinţă de-a lui. Un "prieten" de-al lui James, Alec Trevelyan fost agent 00, vrea să distrugă Londra folosindu-se de Goldeneye, pentru a se răzbuna pe britanici.

    23:15, Sâmbătă (19 februarie), Kanal D

Zidurile spitalului de boli mintale Brookdale au găzduit în trecut deţinuţi periculoşi, fiind recunoscută ca una dintre cele mai înfricoşătoare închisori ale timpului. Acum aceste ziduri adăpostesc tot felul de oameni încercaţi de soartă, atinşi de boli care le-au afectat creierul şi personalitatea: schizofrenici, maniaco-depresivi, paranoici... De asemenea, spitalul Brookdale este un cămin temporar pentru Samantha-Jennifer Lawrence (Sara Downing), o tânără internată în acest spital de către părinţii săi imediat după o tentativă de suicid. Încă devastată de moartea fratelui său, Jennifer se lasă ajutată de medicul Winslow şi speră să-şi revină cât mai repede cu putinţă.
Curând însă, Jennifer va fi şi mai debusolată, deoarece nişte zgomote extrem de ciudate răzbat în fiecare noapte din pereţii zidurilor spitalului, iar câţiva pacienţi dispar fără urmă. Jennifer este tot mai convinsă că acest loc ascunde mistere terifiante, însă se teme să-şi exprime părerile de teamă să nu se creadă că boala ei s-a agravat. Părinţii şi prietenul ei, Scott observă toate aceste schimbără şi sunt tot mai îngrijoraţi de soarta ei.
Situaţia devine extrem de tensionantă în momentul în care Jennifer se trezeşte lângă trupul inert, plin de sânge al unui coleg de salon. Jennifer este mutată într-o altă încăpere de unde reuşeşte însă să fugă. Curând se trezeşte alergând înnebunită prin întunecatele tuneluri subterane unde sălăşluiesc oribile creaturi ucigaşe. Jennifer realizează că imenşii şobolani au invadat clădirea şi toată lumea este în mare pericol.
Sosit în vizită, Scott află că Jennifer a dispărut, şi împreună cu câţiva medici, pleacă în căutarea ei, neştiind că în scurt timp şobolanii vor fi pe urmele lor.


18Februarie

22:15, Vineri (18 februarie), PRO TV

 

Resident Evil: Dispariţia

 

       Resident Evil: Dispariţia este cea de-a treia şi ultima parte a trilogiei Resident Evil, în valoare de 100 milioane dolari, fiind inspirată de serialele, extrem de populare, de jocuri video. Primul film a creat lumea în care se desfăşoară acţiunea trilogiei Resident Evil; cel de-al doilea, Resident Evil: Apocalipsa, îi arată pe Alice (Milla Jovovich), L.J. (Mike Epps) şi Carlos Olivera (Oded Fehr), un ofiţer care a dezertat din corporaţia Umbrella, cum reuşesc să scape din Racoon City şi de planurile corporaţiei de a-i lichida. Resident Evil: Dispariţia îi găseşte pe eroi în deşertul Las Vegas, încercând să avanseze, în convoi şi să se apere sau să fugă din calea siniştrilor strigoi, care răsar din senin în pustiul care nu mai aparţine de multă vreme civilizaţiei.

 

 

20:20, Vineri (18 februarie), Antena 1

 

 

Lovitură de pistol


       Matt, un fost poliţist de elită, are o problemă cu jocurile de noroc şi un munte de datorii. Când un tip misterios se oferă să îi acopere toate datoriile dacă în schimb îl asasinează pe cel mai celebru gangster din oraş, Matt ia o decizie care îi va schimba viaţa pentru totdeauna. Singurul om care îl poate apăra pe Matt este căsătorit cu fosta soţie a acestuia şi deţine legal custodia asupra fiicei sale. Mai rău este faptul că Matt are probleme cu alcoolul şi jocurile de noroc, care îi distrug permanent eforturile de a fi un tată bun. El are şansa de a lua totul de la zero când un bătrân misterios cumpără toate vechile lui datorii la masa de joc. În schimb însă, Matt trebuie să îi jure loialitate deplină şi să îşi folosească talentul pentru a-i ucide pe cei mai celebri criminali din oraş. Matt trebuie să înveţe mecanismele politice ale lumii interlope şi să se împace cu rolul său de ucigaş plătit. În scurt timp însă, el îşi dă seama că povestea este mult mai complicată decât pare la prima vedere.

22:30, Vineri (18 februarie), Antena 1 

 

 

Cursă infernală

 

      Meredith Cole este o dezertoare din armată. Un bărbat, angajat al Poliţiei Militare, este mereu pe urmele ei. În ajunul Crăciunului, aceasta ca mulţi alţi călători, ia o cursă spre Texas. În autobuz sunt oameni care au probleme legate de viaţa lor, care ar putea fi mai bună. Chiar şoferul este un om plictisit, mai ales de sărbători. Pe drum se întâlnesc cu bandă de motociclişti. Aceştia se iau după ei şi din greşeală, unul dintre ei este accidentat mortal. Din acest moment, banda atacă pe cei din autobuz, urmărindu-i ca să se răzbune, dar nu oricum. Cei din autobuz îşi unesc forţele pentru a răzbi, a apăra lucrul cel mai de preţ, viaţa lor.

           

 

23:00, Vineri (18 februarie), Kanal D

 

Dramă în munţi

 

 

Când tatăl a doi băieţi e ucis de fratele său, abia eliberat din închisoare, cei doi fraţi sunt nevoiţi să fugă, însă asasinul e pe urmele lor.

 

 

 

 

sex, porn,  xxx,  fuck, bank , european bank, facebook,  forex , business , banks, money www.http://bestcheapautoinsurance.comwww.Mesothelioma.com , BNR, BCR, comisioane, valuta,

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu